![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "Sizce bu gerçek olabilir mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Bu ne ya nerden buldun bunu olsa olsa foto montajdır gerçek olabileceğini sanmıyorum ben.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Bence de bu gerçek değil..Sadece fotomontaj... |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Kesinlikle değil ve çok amatörce olmuş bence.Gerçek olmadığı her halinden belli... |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? yorumsuz.. buna benzer haberler oldukça çoğaldı..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Enteresan bir şey, olabilirde olmayabilirde :s
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle bende gördüm konuyu pek inanmadığım için sizlerle paylaşıp fikir almak istedim sağolun:)
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? arkadaslar bu gercek deyil bunu insanlar yapmistir kulaklari agac parcalarindan ve baska belgelerle ortaya cikmistir bu resim cok arastirildi insanlarin icine süphe gelmisti sonra ortaya ciktiki bir okul talebeler cocuklar bunu olusturmustur korkmaniza gerek yok |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? bu konuyu dun yada bir gun once bir arkadasimiz acmisti ve son yorum olarak sayin orkuorkun arkadasmiz cok guzel bi aciklik getirip sonuclandirmisti diye hatirliyorum...yine de emegine saglik...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | |