![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "Sizce bu gerçek olabilir mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: anarshe ´isimli üyeden Alıntı bu konuyu dun yada bir gun once bir arkadasimiz acmisti ve son yorum olarak sayin orkuorkun arkadasmiz cok guzel bi aciklik getirip sonuclandirmisti diye hatirliyorum...yine ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Evet malesef bu değil, dün açılan konu bunun tekrarı idi:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: malatyalıyım
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? yav böle resimleri göstermeyin bana:)gece yatamam maazallah uykuma falan girmesin bunlar:):)zaten karanlıktan korkuyomm:(ama bence gerçek olamaz bu kesinlikle fotomontajdır... |
| | |
| | #13 |
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Aklıma gelmiş iken söyliyeyim, yakında bunu hareketlisini icat edip denize atabilirler, sakın korkmayın, robottur o:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #14 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: Aslen Mersin/Silifke'li olup Ankara'da oyuruyorum
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Valla Bence Böyle Birsey Olamaz Olsa Olsa Fotomontaj Dır. |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? ayyyy bundan sonra denizede giremem ben ya ne diye söledin sen şimdi..korkutmak için diilmiiiiiiiii.seni seni:):) |
| | |
| | #16 |
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? Özellikle korkmayın dedim yha:) Bir şey olmaz, deniz yatağı gibi üstüne çıkarsın denizin derinliklerinde tur atarsın biraz, ne güzel gezdirir denizde:)
| | |
| | #17 |
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? hıhıı sölemesi kolay dimi:)korkmamak eldemi? |
| | |
| | #18 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? ben daha önce eklemiştim sanırım fotomontaj :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? bence gerçek olamas yha |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Sizce bu gerçek olabilir mi? e tmm kafası yapısık sikizler var onlar insan peki bu ne yani bu hayvan neyden dogmus yada kim yumartalamıs dünyada cinsi bilinmeyen böle bi yaratık var mı :) bence sacma
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |