![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "Cesaretiniz varsa bakın" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın ALLAH'IM yazmamış olsun.Kimsenin başına vermesin...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın ay su koca memeli kadna gülmektn öldk yaaaaaaaaa |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın Gülecek değil bence üzülecek bir hal idi kadının durumu . SOnuçta kimse bu durumda doğmak ya da hayatını bu şekilde sürdürmek istemez ancak belli ki bir şekilde tatsız görüntüler ortaya çıkmış . Hiçkimsenin bu kadar iç burkan görüntülerle dolaşmak mecburiyetinde kalmasını istemem . "gülmekten ölen" kişilerin olabileceği ihtimali bile onları çok daha üzecektir sanırım . O yüzden , sağlıklı sıhhatli bir beden ve ruh diliyorum doğacak olan tüm bebeklere . |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 346 Rep: 34307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın allah saglik versin herkese' dunyada her sey olabilir' insanin basina hersey gelebilir'guluncek birsey yok. bunlar saglik problemleri. Belki korku icin verilmis ama bazi seyleri kabul etmemiz lazim'hayata bakarken hic olmeyecek' hic hastaneye dusmeyecek gibi bakiyoruz' ama herseye hazilikli olmali insan' kadin yada erkek |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın allahım kimseye böyle bişey yaşatmasın |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 27 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın Allaha ne kadar şükretsek azdır. Allah kimseye vermesin.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #8 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın Dayanamadım sizin bu küstahlığınıza.Halinize şükredin be.......
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın Allah Hepimizi Korusun.Diyorum.Basaka´da Bisey Diyemiorum.....
__________________ Yakiyorum Ortaligi , Üye Resmime Baksana |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cesaretiniz varsa bakın hakkaten allah sağlık versin..ben discoveryde izliorum amazing medical stories diye bi program var..bunlar gibi ve çok daha ilginçleri oluo... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |