![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "korkunç şaka" başlıklı konu görüntüleniyor, "ustamın arkadaşına yaptıkları şakayı anlatmak istiyorum 3 arkadaş önceden anlaşarak 1 arkadaşlarını yanlarına alıp sinamaya zombi film mi seyretmeye gideceklermiş sinama çıkışında arkadaşlarını korkutacaklar ya baştan herşey planlanmış ve işçıkışında ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | korkunç şaka ustamın arkadaşına yaptıkları şakayı anlatmak istiyorum 3 arkadaş önceden anlaşarak 1 arkadaşlarını yanlarına alıp sinamaya zombi film mi seyretmeye gideceklermiş sinama çıkışında arkadaşlarını korkutacaklar ya baştan herşey planlanmış ve işçıkışında 4 ü tplanıp hadi sinamaya gidelimderler ve saat 21 de sinamaya giderler bilirsiniz zombi filmlerini film 2 saat sonra biter ve sinamadan çıkışta içlerinden biri ben akrabama gidicem siz gidin der ve ayrılır ve hemen onlardan önce eyüp deki pierlotti mezarlığına gider ve yolun kenarındaki bir mezarın içine beyaz bir çarşafa sarılıp bekler diger arkadaşlar eyüpden pazariçi semtine çıkmak için mezarlıklar arasından çıkarlar ve plan başlamıştır mezarlığa geldiklerinde korkutacakları arkadaşlarını yolun kenarına alırlar anlaştıkları yere gelince mezarta saklanan beyaz çarşafla yerinden çıkar ve adamım üstüne atlayıp sen benimsin der adam korkudan kalp krizi geçirir hemen eyüp ssk hastanesine kaldırırlar adam 3 gün yogun bakımda kalır peki arkadaşınız size böyle bir şaka yapsa ne yaparsınız o arkadaşınıza yorumlarınızı bekliyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | valla o benim arkadasim olmakdan cikardi ozmn |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: korkunç şaka Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: korkunç şaka adam ölmüşmü peki ama:d |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |