![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "En Korktuğunuz Ölüm Şekli ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "benm en korktuğum ölüm şekli de yanarak ölmek. gerçi hiç bir şey hissetmediğin söylensede gerçekten yanarak ölmek çok kötü. Allah kimsenin başına vermesin...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 15 ![]() | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? benm en korktuğum ölüm şekli de yanarak ölmek. gerçi hiç bir şey hissetmediğin söylensede gerçekten yanarak ölmek çok kötü. Allah kimsenin başına vermesin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 532 Rep: 52733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? Hayatta; eğer intihar yoluyla ölmeyi tercih etmediysen ,ölümün nerde ,nasıl karşına çıkacagını bilemiyorsun doğal olarak.Ben şahsen geride hiç bir iz bırakmadan,hayatın kendisini doğru ve dürüst bir şekilde yaşamamaktan korkarım..Doya doya yaşayamamak korkutur,ne şekilde (yanarak ,bogularak vb...) öleceğim değil. |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? Küçükken annem bir hikaye anlatmıştı . Şimdi yeri geldiğine inanıp sizinle paylaşmak istiyorum . Çok eski zamanlarda çok samimi iki arkadaş varmış , birisi herşeyin hayırlısını ister diğeri ise "sadece" istermiş . Günlerden birgün işledikleri bir suç yüzünden ikisi de idama mahkum olmuş. Asılarak infaz edilmelerine karar verilmiş . Son gece ikisi kendi aralarında konuşurlarken ertesi günkü infazla ilgili olarak biri demiş ki ; yarın ikimiz de öleceğiz . Diğeri demiş ki , Allah ölümün bile hayırlısını versin . İlk konuşan ; yahu öleceğiz hala hayırlısını istiyorsun , ölümün hayırlısı mı olur ? Adam da demiş ki , biz yine de hayırlısını dileyelim . Sabah olunca infaz için gelmişler ; padişah düşünmüş gece boyu ve kararını değiştirmiş. Yeni kararına göre ; herşeyin hayırlısını isteyen asılarak öldürülecek diğerinin ise derisi yüzülecekmiş . Diyeceğim o ki , ölümün her şekli acı ama yine de onun bile hayırlısı makbul . y Yatağımda usulca ölmek gönlümden geçeni ama korktuğuma gelince ( hikayeden etkilenmiş olmamdan mıdır nedir ) derimin yüzülerek ölme durumu hep ürkütmüştür beni . |
| | |
| | #24 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 15 ![]() | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? vallahi kardes bu gune kadar hic dusunmemistim ama simdiiiiii dusunuyorumda bence herhangi bi hastaliktan yavas yavas olmek korkutucu allah kimseye vermesin
__________________ ...tahsil cehaleti götürür eşeklik baki kalır... ...bilgi paylaşıldıkça artar.... |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 27 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? Ölmekten korkmuyorum. Sadece düşündüğüm geride bıraktıklarım ben öldükten sonra onlara ne olacağı korkutuyor.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #26 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? Bazen ölümden hiç korkmuyoruum, bzen ise ölüm kelimesi bile içimi ürpertiyor.Faniyiz, malum.Ama ben sanırım ölümü türlere ayıramayacağım.Çünkü yine aynı olay var sonunda.Ölüm var.Ha acı çektin, yada çekmedin.Acılar ne olacak????
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? ben yanarak ve bogulmaktan cok korkuyyorum...ama gercegi bütün sekillerden korkarim...... :) olmek istememmmmm......
__________________ Yakiyorum Ortaligi , Üye Resmime Baksana |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? biranda hiçbirşey hisetmeden ölmek eniyisi olurdu heralde.mesela kafana bir çekiç darbesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......şaka şaka.....allah hakkımızda hayırlısını versin .asıl önemli olan ondan sonrası bence nasıl bir ahiret hayatı.......... |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? boğularak ve yanarak ölmenin yanı sıra allah korusun bir deprem meydana geldiğinde yıkıntının altında kalarak can çekişerek ölmekten çk korkuyorum.. |
| | |
| | #30 |
| Aktif Uye | Cevap: En Korktuğunuz Ölüm Şekli ? ölümdem korkum yok ama istemediğim bir ölüm seklini sorarsanız tesadüf eseri olan olaylardır.yoldan geçen bir arabanın çarpması,elektrik telinin kopup üzerime düşmesi,inşaattan tuğla düşmesi,gibi tesadüfü olaylarla oluşacak ölümlerle ölmek istemem açıkcası |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |