![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "İlkel Yaratıklar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Başlıktaki sert izdivacımdan dolayı af diliyorum ama bu fotoları izledikten sonra kanınız donacak ve ne kadar haklı olduğumu söyleyeceksiniz bu ilkel çağdışı yaratıklar için ne söylesek az! Malum yer ise ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29244 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlkel Yaratıklar Başlıktaki sert izdivacımdan dolayı af diliyorum ama bu fotoları izledikten sonra kanınız donacak ve ne kadar haklı olduğumu söyleyeceksiniz bu ilkel çağdışı yaratıklar için ne söylesek az! Malum yer ise İran???????Dünyada hala ne kadar ilkel toplumların olduğunun göstergesidir bu fotoğraflar.. Küçük çocuğun yaptığı sadece hırsızlık. Sadece diyorum çünkü hırsızlığı yapan 4-5 yaşında bir çocuk. O çocuk belki de hırsızlığın bir suç olduğunun farkında bile değil. Ancak sözde adalet sağlayıcılar çocuğa öyle bir ceza veriyor ki, dudak uçuklatan cinsten. Çocuğun küçük kolu bir arabanın tekerleği altında eziliyor. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: İlkel Yaratıklar İran da kaç tane insan kapkaç kurbanı olarak feci şekil de hayatını kaybetmiş ? Ya da iRan da sırf hırsızlık için girdiği ev de ev sakinlerinin boğazının kesilidiği kaç facia olmuş ? Acaba asıl vahşet bu mu yoksa bu vahşeti insanlara yaşatmamak için caydırıcı bri adaleti mi uygulamak ? Tabi bakış açısı farklılığı. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İlkel Yaratıklar cidden şok oldum.bu tür olayların olduğunu biliyordum ama,çocuğun yüzündeki acı ifadesi bana bakış açımı değiştirtti.bu çocuk belki birdaha hırsızlık yapmıcak ama,artık çocuk olarakda kalamıyacak,çünkü bu acı kolunun tekerleğin altında kalma acısı değil.kendi vatanında kendi milletinin önünde,kendi insanları tarafından böyle bir muameleye maruz kalamak onda çocuklukmu barakır. sonra şeriat deyip şeriati öcüleştirmeye çalışanların eline geçen bu fırsat resimleri yayıldıkça,bilinçsiz beyinler islamiyet,müslüman düşmanı olup çıkıyorlar.şariat bu değil.kesinlikle bu değil.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İlkel Yaratıklar kendi kollarını da koyuyolarmı ki ya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |