![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi google Adsense, adwords forumu içinde "İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlık uzun zamandır anlımın teriyle hiçbir yamuk ve haksızlık yapmadan google adsenseden 100 Dolar almama sadece 8 dolar kaldı.Ama aklıma takılan bir sorun var. İş bankasında Vadesiz YTL hesabım var.googlea ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? Arkadaşlık uzun zamandır anlımın teriyle hiçbir yamuk ve haksızlık yapmadan google adsenseden 100 Dolar almama sadece 8 dolar kaldı.Ama aklıma takılan bir sorun var. İş bankasında Vadesiz YTL hesabım var.googlea bu hesabı versem kabul edermi yoksa kendime bir döviz hesabı açmammı lazım? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? cnm onun anlaşmalı olduğu bankalar vardır.eğer iş bankasıylada anlaşmışlarsa sen bir bankaya gidip danışabilrsin onlar sana zaten gerekli bilgiyi veririler bu arada paranı güle güle harcarsın inş
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: |
| | |
| | #3 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? Alıntı:
Yani yenibir hesap acmana gerek yok mevcut hesap bilgilerini verebilirsin.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? saolasın inşallah... Ben zaten google'a bankanın bilgilerini verirken İş bankası seçeneği ve Şube seçme kutusu vardı.Herhalde orda varsa anlaşmalıdır İş bankasıyla.Yaklaşık 10 gün sora cüzii bi miktar para yatıracaklar bakalım..Yardım için teşekkürler |
| | |
| | #5 | |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? Alıntı:
cevap için teşekkürler.Ben zaten gönderdim hesap nosunu felan cüzii miktarı göndermelerini bekliyorum o zaman ;) | |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? cüzi bir miktar dedikleri 1.90 YTL attılar ben bunla iddaa da 2 tane kupon yapıyom.Allah bereket versin googledan ilk paramı kazandım... Şaka bi yana google hesabı onayladı ama şimdide pin kodu gönderdiler işin yoksa bide onu bekle |
| | |
| | #7 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? Keske banka bilgilerini daha once verip hesabını onaylatsaydın Pin kodunun gelmesi biraz uzun sürüyor(posta ile gelecek)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? Google reklam işlerinde hayli çığır açtı, İzmirde bir firma Google adına reklam alıyor, bana ilginç ve geliştirilebilir alan geldi. Bu arada Cebit fuarı ile ilgili haberler bekledim forumdaki teknik bilgisi olanlardan ama, beklemeye devam ediyorum. Mesela akşam haberlerde gördüm 735gr dizüstü, pil ömrü 7,5 ve 12 saat gibi hardisk yok, bunlarla ilgili konular arıyorum. iyi forumlar. |
| | |
| | #9 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlk 100 Dolar'ımı Alıcam Ama? Bu arada İstanbulda Alman teknoloji mağazasının 669 USD ye dizüstü satmasının gerçek nedenide anlaşılmış oldu böylece, fırsat ve zaman bulabilsem fuarı gezmek isterdim. Bölgedekiler şanslı bu konularda. Ama birde teknik bilgisi olanları kıskanmamak elde değil. Bu yeni pc nin harddisk yerine flas bellek kullanması ilginç geldi. ekranıda yeni teknoloji ürünü bir sistem miş? |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| adsense |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |