![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Taciz böyle olur" başlıklı konu görüntüleniyor, ""Seray Sever ve Erkekler" adlı programın çekimlerinde ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, Seray Sever'e ilginç bir sürpriz yaptı So hbet sırasında Sever'in, "Beni hiç kimse ellemedi" sözleri üzerine ayağa kalkan Poyrazoğlu, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taciz böyle olur ![]() "Seray Sever ve Erkekler" adlı programın çekimlerinde ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, Seray Sever'e ilginç bir sürpriz yaptı So hbet sırasında Sever'in, "Beni hiç kimse ellemedi" sözleri üzerine ayağa kalkan Poyrazoğlu, "İnsan yaşamadığı şeyleri yaşamalı" diyerek Sever'i hiç beklemediği bir anda taciz etti. Sever, birkaç yıl önce bir dergi için erkek kılığına girip, bir gün boyunca erkek gibi yaşadığını, kadınları taciz ettiğini anlatınca Ali Poyrazoğlu, "Bakar mısınız, erkek olunca aklına gelen ilk iş gidip kadınları ellemek olmuş. Çok mu çektin bu işten?” diye sordu. Bu soru üzerine güzel sunucu, "Hayır, beni kimse ellemedi!" deyinçe olanlar oldu. Bu anı kaçırmak istemeyen Ali Poyrazoğlu, "İnsan yaşamadığı şeyleri yaşamalı. Her şeyin bir ilki var Seray" diyerek Seray Sever'i taciz etti. Bir anda neye uğradığını şaşıran Sever, "Ali Bey bana hoş bir sürpriz yaptı" dedi.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taciz böyle olur güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık. oldum olası bu kadını sevmem zaten helal ali poyrazoğluna taciz edilmedim dersen edilirsin bu bile bile lades gibi birşey olmuş. iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taciz böyle olur evet bende hiç sevmiyorum o kadını iyi yapmış ali poyrazoğlu. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 77 Rep: 7535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taciz böyle olur demek daha önce kimse buna böyle bir şey yapmamış ha ???? hapisanede adam kendini anlatırken ben cami avlusunda oturuyordum beni alıp getirdiler der herkeste ona öyle inanır ....yorumsuz |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taciz böyle olur Ali Poyrazoğlu'na yakışan bir hareket olduğunu düşünmüyorum . Levent Kırca - ALi Poyrazoğlu çekişmesinden sonra , gündemde kalma uğruna tuhaf ve sıradışı hareketler yapıyorlar . Yazık ki ne yazık ... |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Taciz böyle olur Siz bunu bir nevi gençler ile asık atma yarışıdır desek. Kocaman kocaman adamlar popületirliklerini arttırmak için neler neler yapıyorlar. Yazık ki ne yazık
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet, dikkat çekip reyting için ne halden ne hale düşünüyorlar.. İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Taciz böyle olur bizde bunları sanatçı diye izliyoruz işte şu rezilliğe bakarmısınız |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Taciz böyle olur onun istedigi oo zaten dikket cekip gözleri üstüne almak ii formlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |