![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "kadınlar ne ister FHM'den:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: baykal ´isimli üyeden Alıntı yok hayır aslında öyle demek biraz yanlış oldu belkide kendimi tabirim yanlıştı sadece onlar dünyada asla anlaşılamayacak şeydir diye tabir etmek doğru olabilir :) ama ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yok yok senin basina gelenler kadin milleti yuzunden deyil hani demissinya sonuncusunu soylemeyelim diye onu soylemenden geliyo.. simdi niye dustugunu cok daha iyi anliyorum.....:Orgasmo:
__________________ | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | yafff olay oldu bu yazı haa:):)::):) |
| | |
| | #14 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siz kadinlari anlayamadiginiz surece daha cok olay olur...size cevabim foruma yazdigim kadin gozuyle erkek mutlaka okuyun cevaplarinizi yazin yorumu sonra yaparim simdi cikmaliyim....
__________________ |
| | |
| | #15 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadınları hangi cagda Kim anlamıs ki ? biz anlayalım Onlar anlasılmaz varlıklar ![]()
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #16 | |
| Yeni Uye ![]() | Alıntı:
dogru tabi bi kısma kadın milletininde bi sucu yok....ben kendim cok yüz verdim ondan ahh ahh kendim etttim kendim buldum gül gibi sararıp soldum.......:Orgasmo: | |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | nilayy bi sorun var galiba ben bu konuda sana hak veriyorum sanıyodum ama arkadaşın söyledikleri bazı konularda haklı herşey özele indirgenmemeli ok ben sana da katılıyorum arkadaşım:):):): |
| | |
| | #18 |
| Yeni Uye ![]() | |
| | |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |