![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı" başlıklı konu görüntüleniyor, "14’üncü Kral TV Video Müzik Ödülleri, İstanbul Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 14 kategoride seçilen sanatçı ve gruplara ödül dağıtılan geceye çıplak DJ olarak tanınan Hande Kaya’nın ilginç davranışı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı ![]() 14’üncü Kral TV Video Müzik Ödülleri, İstanbul Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 14 kategoride seçilen sanatçı ve gruplara ödül dağıtılan geceye çıplak DJ olarak tanınan Hande Kaya’nın ilginç davranışı damga vurdu. DJ Kaya, basın mensuplarını karşısında görünce göğüslerini açtı. Şöhret uğruna bir skandala imza atan Kaya olayın kaza olduğunu söyleyerek, “Elbise üzerimden düştü, ben de kulis tarafına gittim. Durumu toparlaması için modacımı çağırmak istemiştim. Ama herkes benimle dalga geçmeye başlayınca ben de güldüm” diyerek kendini savundu. milliyet Ben yorum yapmak bile istemiyorum.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı Rezaletin son perdesi; Kadınların vücutlarını teşhir ederek bir yerlere gelmek istemelerini ahlaksızlık olarak nitelendiriyorum ve bu tip insanların düşünce güçlerinin ve bilgi birikimlerinin eksikliğinden kaynaklanan yoksunluklarını fiziksel teşhire giderek kapamaları son derece basit bir yol olmakla beraber aslında acıncak bir tablo ortaya çıkmasınada zemin hazırlıyor...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #3 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı Alıntı:
Kaldı ki; elbise kendiliğinden açılmış olsa bile, insanın haya duygusu ile (varsa tabi) yüzü kızarır,saklanmaya çalışır...en azından...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı kadinlar da erkekler gibi cesit cesittir, hepsinin ortak ozelligi kadin kendi en guzel yerini cok iyi bilir,bazilarina gore tesadufler bazen cesaret ister. bazen cok buyuk bir cesaret ister aslinda bir mesaj gonderir etrafina , eminim bu mesaj alicilarina ulasti |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı Bence "akıllı kadın" mış..Eğer şu anda bunu tartışıyorsak ve basın tarafından gündeme getirilmişse istediği hedefe ulaşmış demektir.. Nedir hedefi? medyatik olmak; o zaman gögsünüde açar başka yerinide...Bedeninin istismarı onun için problem değil ki ,bedeni amaçlarına ulaşma konusunda kullandığı bir "araç" onun için....O yüzdende çok garip yada şaşırtan bir olay değil bence... |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı çok çağdaş bir kadın tiplemesimi desek acaba.........................? birde gülüm o güzelliklerin üzerine biraz sansür koysaydında öyle yayınlasaydın..... iyi forumlar ![]() |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı atmaca sansur var zaten ben tam goremedim, sen yoksa tam gordun mu ![]() hakiki atmaca gozu var sende |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı Akıllı kadınmış, Ben beğendim sahsen göğüslerini , Zaten ne derler ? Göstereceğin birşey varsa göster:)) |
| | |
| | #9 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı Ne kadar rezil bir durum bir kadın kendini bu kadarmı aşağılar bukadarmı basit olur.İlerde evlenince,çoçukları olunca bakalım nasıl açıklıcak durumu.Tokat gibi çıkıcak hep karşısına Bunların yüzünden çoğu kadına aynı gözle bakıyorlar![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #10 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kral Tv Gecesinde Göğüs Skandalı |
| | |
| | |