![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Hollywood'u Bu Resim Karıştırdı" başlıklı konu görüntüleniyor, "BU FOTOĞRAFLAR HOLLYWOOD'U KARIŞTIRDI İki aktörün hayranlarını hem şaşırtan hem de hayal kırıklığına uğratan bu fotoğraf, bir kaç gündür internette dolaşıyor... Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su (Elijah Wood) ve Lost'un Charlie'si (Dominic ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Hollywood'u Bu Resim Karıştırdı ![]() BU FOTOĞRAFLAR HOLLYWOOD'U KARIŞTIRDI İki aktörün hayranlarını hem şaşırtan hem de hayal kırıklığına uğratan bu fotoğraf, bir kaç gündür internette dolaşıyor... Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su (Elijah Wood) ve Lost'un Charlie'si (Dominic Monaghan) yatakta sevişirken verdikleri bu pozla magazin gündemini sarstılar. Hollywood'da yıllardır Yüzüklerin Efendisi ‘den Elijah Wood ve LOST ‘dan Dominic Monaghan‘ın sevgili oldukları dedikoduları vardı. Hollywood'da beraber ev alıp oturdukları söyleniyordu, farklı gecelerde birbirlerinin kıyafetlerini giymelerinden şüpheleniliyordu. Tüm bunlar dedikoduydu, ikilinin sevişirken çekilen fotoğrafları internete düşene kadar. Elijah Wood'un seks skandalı, Hollywood skandallarına bir yenisini eklemiş oldu. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Hollywood'u Bu Resim Karıştırdı Foto da ortalığı karıştırmassa şaşarım ![]() ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Hollywood'u Bu Resim Karıştırdı Ya Elijah Wood'tan zaten şüphe ediyordum da charlie'den hiç beklemezdim.Çok yakışıklı.Ve bende çok şaşırdım....:;) |
| | |
| | |