FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

Keremcem Yasemin Ergeneyi Unutamadı

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Keremcem Yasemin Ergeneyi Unutamadı" başlıklı konu görüntüleniyor, "KEREMCEM YASEMİN ERGENE Yİ UNUTAMADI Yasemin'e şarkı bile yaptım Bu hafta "beniMTV'm" isimli konuk olan KEREMCEM YASEMİN ERGENE ile yaşadığı aşka dair ilk kez bu kadar açık konuştu ve geçmişte ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-03-2008, 06:06 PM   #1
Banned
SUPERMEYDAN

aslıhan1453 will become famous soon enoughaslıhan1453 will become famous soon enough
Keremcem Yasemin Ergeneyi Unutamadı

KEREMCEM YASEMİN ERGENEYİ UNUTAMADI

Yasemin'e şarkı bile yaptım

Bu hafta "beniMTV'm" isimli konuk olan KEREMCEM YASEMİN ERGENE ile yaşadığı aşka dair ilk kez bu kadar açık konuştu ve geçmişte bir ilişki yaşadığını kabul etti.

KEREMCEM Yasemin Ergene ile bir ilişki yaşadınız mı?" sorusuna,
"Evet, yaşadık. 'AşkOyunu' dizisinin bu kadar samimi bulunmasının sebeplerinden biri de Yasemin'le aramızdaki ilişkiydi. Aramızdaki sıcaklık ve samimiyet oyunu etkiliyor.Samimiyet her zaman ekrana yansır." ya.Hayatımda sadece üç kere aşık oldum. Şu an bir ilişkim yok. Hâlâ geçmişte aşık olduğum insanlara şarkı yapabilirim. Yasemin Ergene ile yaşadıklarımı sonbaharda çıkacak albümümdeki bir parçada anlattım." yanıtını verdi.

devamı için resimleri ve linkleri tıklayın.

[IMG] [/IMG]

Konu aslıhan1453 tarafından (31-03-2008 Saat 06:28 PM ) değiştirilmiştir..
aslıhan1453 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:11 AM .