![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Keremcem Yasemin Ergeneyi Unutamadı" başlıklı konu görüntüleniyor, "KEREMCEM YASEMİN ERGENE Yİ UNUTAMADI Yasemin'e şarkı bile yaptım Bu hafta "beniMTV'm" isimli konuk olan KEREMCEM YASEMİN ERGENE ile yaşadığı aşka dair ilk kez bu kadar açık konuştu ve geçmişte ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 110 ![]() ![]() | Keremcem Yasemin Ergeneyi Unutamadı KEREMCEM YASEMİN ERGENEYİ UNUTAMADI Yasemin'e şarkı bile yaptım Bu hafta "beniMTV'm" isimli konuk olan KEREMCEM YASEMİN ERGENE ile yaşadığı aşka dair ilk kez bu kadar açık konuştu ve geçmişte bir ilişki yaşadığını kabul etti. KEREMCEM Yasemin Ergene ile bir ilişki yaşadınız mı?" sorusuna, "Evet, yaşadık. 'AşkOyunu' dizisinin bu kadar samimi bulunmasının sebeplerinden biri de Yasemin'le aramızdaki ilişkiydi. Aramızdaki sıcaklık ve samimiyet oyunu etkiliyor.Samimiyet her zaman ekrana yansır." ya.Hayatımda sadece üç kere aşık oldum. Şu an bir ilişkim yok. Hâlâ geçmişte aşık olduğum insanlara şarkı yapabilirim. Yasemin Ergene ile yaşadıklarımı sonbaharda çıkacak albümümdeki bir parçada anlattım." yanıtını verdi. devamı için resimleri ve linkleri tıklayın. [IMG] [/IMG]Konu aslıhan1453 tarafından (31-03-2008 Saat 06:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | |