![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Aysu Kayacı Haddini aştı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Haydi Gel Benimle Ol, programı hararetli bir siyasi tartışmaya sahne oldu. Alıntı: Yüzde 47 ayaktakımıdır. Ayaktakımı iktidar oldu. Dağdaki çobanla benim oyun bir mi? Ben vergisini veren bir vatandaşım, dağdaki ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aysu Kayacı Haddini aştı Haydi Gel Benimle Ol, programı hararetli bir siyasi tartışmaya sahne oldu. Alıntı:
------------------------------------------------------------------------------------------------------ AYAKTAKIMI: Görgüsüzlükleri veya bilgisizlikleri dolayısıyla toplum içinde aşağı durumda olan kişiler, lümpen, parya.. TDK Sözlüğü
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aysu Kayacı Haddini aştı babasını yok sayan , zeka düzeyi normalin altında olan birinden daha mantıklı sözler beklemek saçma olur.nihayetinde manken , zekalarıyla güzellikleri ters orantılı olanlardan yani. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Aysu Kayacı Haddini aştı İnsalların sandığa daha doğrusu vatandaşına inanmaması ne acı ama? Demek ki bu ülkede ayak takımının kıstasını artık mankenler belirliyor. Karşı olmak ayrı birşey birilerine hakaret apayrı birşeydir.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Aysu Kayacı Haddini aştı Mensebi geniş bir insandan daha ne beklenir ki? ![]() Ben dağdaki çobanı ondan üstün tutuyorum haberi yok..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aysu Kayacı Haddini aştı Dağdaki çoban olarak kastedilenler bizim vatandaşımız emin olunki köylümüz bizlerden daha çok vergi veriyor ayrıca yaptığı gaflarla gündeme gelen ve para kazanmak kendisi için dakikalık olan bir balon dudaktan ne beklenebilirki kültürü elverdiğince kendi çapında konuşuyor iş vergi verme konusuna gelince hangi ünlü şimdiye kadar vergisini doğru tahakkuk etmiş acaba?Dağdaki çoban alnının akıyla tabiri caise taştan çıkarıyor ekmeğini başkası gibi bedeniyle ve benliğini kaybederek değil ;Köylü Milletin Efendisidir diye boşuna söylememiş Atamız köydeki insanımız çiftçi,çoban farketmez sermayenin yapı taşlarıdır..Şimdi gelelim diğer kısma Aysun Kayacı kendini Donald Trumph zannetmiş olacakki verdiği verginin muhasebesinide yapamıyor ve çamurunu sıçratacağına kendi üzerindekini temizlese daha iyi olur % 47 küçümsencek bir rakam değil fakat oy veren herkesde ayak takımı değil bunu iyi kavramalı bu oyların bir kısmı diğer siyasi dinazorların kenara çekilmemesi ve dur demeyi bilmedikleri için halk tarfından verilen tepkinin neticesinde ortaya çıkan oylardır!Şunu belitmek gerekirki Aysun Kayacı ve onun gibi düşünen ben bilirim edası takınan asla geri çekilmeyi bilmeyen oturdukları koltuğa yapışan ve halkla paylaşmayı bilmeyen insanların oluşturduğu çöküntünün dışa vurumudur!Bu insanlar hiç halkın arasına inmemiş ve sadece kendini bilen ve üstün gören kirli bir yağ tabakasıdır eğer o kirli tabakayı temizlemezseniz %47 değil %97 de iktidara gelir çünkü onlar satrancı kuralına göre oynamayı bilmiyorlar kuralına göre oynarsanız bu memleket'te iktidar olmak zor değil ama temel prensip halkın gözünü boyamakta yatıyor! Bu başımıza gelen nedenlerin hepsi Aysun Kayacı gibi kendini en elit zanneden ve zirvede kendinden başkasını görmeyen,paylaşmayan hep bana hep bana diyen zihniyetin mimarisidir temeli ne kadar sağlam atarsanız o kadar uzun süre ayakta kalırsınız bu arada ne tür malzeme kullanacağınız size kalmış...Anlaşılan başımızdakiler doğru malzemeyi bulmuşlar ama ne kadar sağlam orası bilinmez...
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #6 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aysu Kayacı Haddini aştı Ben sadece kendisine acıyorum bir insanı sevmemek yaptıklarını onaylamamak adına yapılan gaf içler acısı acaba o köylü vatandaş olmasaydı ne yiyip ne içecekti zatı muhterem (ATATÜRK BU MİLLETİN EFENDİSİ KÖYLÜLERDİR) demekle ne kadar doğru söylemiş sanırım adı lazım değil atamızın söylediği bu sözü idrak edememiş ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aysu Kayacı Haddini aştı bu söz son günlerde moda olmuştu zaten aysu da fırsat bu fırsat zannetmiş sanırım üzülme aysu zaten bu ülkede herkes ayrı ayrı oy kullanıyor . senin ki kimseninkiyle bir değildir eminim
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aysu Kayacı Haddini aştı Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Rep Gücü: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aysu Kayacı Haddini aştı Haddi aşanlara bir bağırsak gürültüsü daha eklendi !... Kendi ekseni etrafında dönmeyi ilericilik, çağdaşlık, marifet ve bir ...... zanneden tek boyutlu canlılar !... Sanki % 47'lik oy potansiyeli dışarıdan ithal edilmiş... keyiflerinin beğenmediği üvey, keyiflerinin beğendiği bu vatanın öz evladı !!!... Bu fikirleri taşıyanlara sadece gülüyorum, ama yüzümle değil !... Kendi standart çizgisiyle arzu edilen insan modellerinin üretildiği yer Türkiye değildir... Türkiye'deki insan modelleri çok standartlı, çok fikirli ve çok çeşitlidir. %1'lik kesim de bu vatanın öz evladı %47'lik kesim de bu vatanın öz evladı... %47'lik kesime "onlar" diyenlerin kendileri acaba kimlerden !... Ülkenin kaymağını yiyen, sömüren, sözde kendilerini "çağdaş" diye adlandıran, mutlu, putlu "devletin malı deniz, yemeyen domuz" felsefesiyle yaşayan % 1'lik LORD kesimi vardır. Bu LORD kamarasında yaşamaya, hortumlamaya, silip süpürmeye, tepeden bakmaya alışmış kesimin Korkunun ecele faydası olmadığını öğrenmesi gerekiyor... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |