![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Gülben Ergen'den boşanma davasına yalanlama" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gülben Ergen - Mustafa Erdoğan çifti, boşanacakları yönündeki haberleri yazılı bir açıklama ile yalanladılar. Çiftin yaptığı açıklama şöyle: Alıntı: "Bugün, Yeni Şafak gazetesinde Adnan Sökmen imzası ile "Gülben Ergen, eşi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülben Ergen'den boşanma davasına yalanlama Gülben Ergen - Mustafa Erdoğan çifti, boşanacakları yönündeki haberleri yazılı bir açıklama ile yalanladılar. Çiftin yaptığı açıklama şöyle: Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülben Ergen'den boşanma davasına yalanlama Aslında albümün çıktığı dönemde böyle bir konu hiçte hoş olmamış, ne olur ise olsun dikkati çekmek isteseler bile bu boşanma konusu olmamalı idi, acaba bu haberin yayınlanması kendileri ile mi alakalı yoksa sadece sorunlu gazetecide mi?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülben Ergen'den boşanma davasına yalanlama bence bu ıste syn gulben ergenın bı sucu yoktur kendısı topluma mal olmus cok temız bı arkadastır ![]() |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülben Ergen'den boşanma davasına yalanlama Tanışıyorsunuz sanırım toprak:) Bende çok severim kendisini:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülben Ergen'den boşanma davasına yalanlama evet cok samımıyız hatda bana hep topragım dıye hıtap eder ![]() |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülben Ergen'den boşanma davasına yalanlama |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülben Ergen'den boşanma davasına yalanlama selam guzın abla napım bıraz hıperaktıfım normal hayatım da da ılham kaynagım japonlar onların canı yokmu yanı mıskınlık yok saygılar ![]() |
| | |
| | |