![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Gerekirse soyunurum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nefise Karatay ” Sinemada belli kriterlerim yok. Gerekirse soyunabilirim” dedi.Ünlü manken ve oyuncu Nefise Karatay, “O Kadın” filmindeki başrol arkadaşı Burak Hakkı ile birlikte Bakırköy Capacity AVM’deki D&R mağazasında hayranlarıyla ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sezen Aksu şarkılarından oluşan ve yılın aşk filmi olarak lanse edilen “O Kadın” adlı filmde rol alarak oyunculuğunu bir kez daha gösterme fırsatı bulduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Karatay, mankenlikten çok oyunculuğa ağırlık verdiğini ve dersler aldığını da sözlerine ekledi. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili sorulara ise yanıt vermedi. hürriyet
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gerekirse soyunurum şimdi ben erkek olarak gerekirse soyunurum desem : sapık ![]() iş kadın olunca, estetik sanat , şu fransızlar kadar olamadık , fransa nın hemen hemen çoğu başbakanının milletvekilinin. erkek olarak çıplak bir fotoğrafı vardır.olmazssa bir vukuatı vardır. diyeceksiniz ki nereden biliyorsun, çocukken bir alman dergisinde kçna tüy takmış bir adam fotoğrafı gördüydüm. anneme sorduydum. bu adam neden çıplak diye. meğerse o adam bir milletvekili imiş. işte estetik ve anlayış farkı , Dediğim Türkiye için geçerli, dünyayı dolaşırken nice donsuz ülkeler görme şansım oldu, donsuz adamlara gittik şortlarımızı hediye edip fotoğraf çektirdik. öyle dallı budaklı olmaz ki ah benn yokmuyum ben, adamlara şort giymeyi öğrettim buyrun Papua yeni gine deki gerçek yam yam(insan yiyen) yerli insanlarla fotoğrafım - ama şimdi yemiyorlarmış ,dişlerine baktım adamlar etçiller , kırmızı dişetleri var. ![]() yaşasın donsuzluk |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gerekirse soyunurum her insan gerek tiğinde soyunur kimse eleştirmesin mesela sizler banyo ederken soyunmuyormusunuz banyoda bir gereklilikdir kızın kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum? |
| | |
| | |