![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Üç çocuğa Müjde Ar yorumu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı Ya ALLAH aşkına bi etafınıza bakın mesela ben bu gün çarşıya çıktım her 10 bayandan biri hamileydi ve doğurmaya karar vermiş erdoğan bu sözü 1 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu Alıntı:
Konuya hangi perspektiften baktığınıza bağlı; Konumuz ailelerin kaç çocuğu oldu değil Bir ülkenin başbakanının halkına ''üç çocuk doğurun demeçini vermesi.. Bir Başbakan bunu derken,halkını ne derece refaha eriştirdiğine önce bakmalı.. Son çıkan Sosyal güvenlik yasası bir ailenin üç çocuk doğurmasına imkan veriyor mu? Asgari ücret bırakın üç çocuklu bir aileyi de tek çocuklu aileleri bile zor geçindirirken , böyle bir söz söylemek gaftan öte hakaret boyutu taşır.. Dediğim gibi olaya bakış açınız konudan sıkılmanıza sebeb olabilir..!!!
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: Adana'lıyım.
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 27 ![]() | Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu bakın hanımefendi etrafımdaki insanlar 5-6 kardeş.ne güzel birşey insanın kardeşi olması.ama artık aşalım işin bu duygusal yönünü.biraz maddesel olmak lazım.bugün her bir bebek dogdugunda zaten sorumluluk almak nedir bilmeyen iktidarın sırtına bir tane daha yük binmiş oluyor.basbakan cıkıp benim şu kadar cocugum var daha fazla olsaydı diyor.neden bunu diyor oglunun birinin gemisi var digeri amerikada lüksler icinde okuyor kızı zenginlik ve para icinde boguluyor diye diyor. Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu Ya arkadaşlar sadece şunu söyleyeceğim benim konudan bıktım demek erdoğanı haklı çıkarıyorum anl***** gelmiyor benim anlatmak istediğim yıllardır bu konu tartışılıyor ama kimsenin aldırdığı yok yine 3 veya 5 çocuk yapmasıdır ben bildim bileli kimsenin takmadığı bir konu bu gelelim çocuk esirgme konusuna ben 26 yaşındayım zaten o kurum hep doluydu hanği hükümetin zamanında boşaldı söylerseniz çok memnun olacağım sadece yoksulluktan değil ki ayrılıyo anne baba çocuğu kimse almak istemiyor anne ben evleneceğim diyo eee baba durumu oda evlenmek istediğini söylüyor hadiii çocuklar yuvaya böyle bir olay ablamın çalıştığı yerde biri anlatmış tamn 6 kardeştik anne ve babamız ayrıldı bizi çocuk esirğeme yurduna verdiler demiş ve bu abi 32 yaşında yani anlatmak istediğim 40 sene öncede vardı 40 sene sonrada aynı düşüncede olan kşiler olacak benden bu kadar anlaşamayacağız galiba ikide birde okuyun okuyun demenizden de bıktım ben üniversite mezunuyum lütfen. artık yorum falanda yazmayacağım ben ılmılı yaklaşmaya çalışıırken siz kırıcı oluyorsunuz küçük mutluluk ben bıktım siz bıkmadınız tamam benim bakış açım bu isterseniz siz de kendi açınızdan bakmaya devam edin bakalım ailelere 1 çocuk yapın diyebilecekmiisniz veya o hakka sahipmisiniz.. |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu Alıntı:
Ayrıca küçük mutluluk mu? ![]() ilahi selinamm..bak şimdi güldürdün beni... ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #15 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu Alıntı:
gerçi kendisi türk sinema oyuncusu olduğundan kendi kafasına göre seneryo cizmiş olmalı neden acaba aklına ilk gelen şey cami kapısı olumuş ............? onada sormak gerekir bence iyi forumlar Konu atmaca34 tarafından (15-03-2008 Saat 08:54 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu ısınıze gelmeyınce neden se olayı bı turlu anlayamıosunuz gayet acık neden ole soledıhı anlamayanlar bı daha okumayı deneyebılır![]() |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu henüz evli değilim ama birgün evlenirsem ben 2 çocuk yapmayı planlıyorum. daha fazla zengin olsam bile daha fazla çocuk yapmam zira çocuğumu yetiştirirken bana cep dolgunluğundan ziyade kalp ve beyin dolgunluğu daha gerekli.. yani bu ülkenin standartları 2 den fazla çocuğu layıkıyla yetiştirmeye imkan vermiyor tezi, aslında 2 den fazla çocuk yapmak istemeyen anne baba ların sığındıkları en basit bahanedir. gerçek bir bahane bu ama asıl bahane değil. mesela bir kadın vücudunun deforme olmasından korktuğu kadar yetiştirirken maddi sıkıntı çemesi olasılığından korkmaz. kısacası ne başbakan'ın nede müjde ar'ın söyledikleriyle plan yapacak kadar basit fikirli değilim. sadece çocuğu cüzdanımın yettiği kadar değil kalbimin ve beynimin yettiği kadar yapma taraftarıyım. |
| | |
| | #18 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu Yaniiii k mutluluk senide güldürebildim ya karada artık bana ölüm yok yalnış yazılan bir ifadeye güldün ya helal olsun sana arkadaşım tşk ederim ben olsam geçerdim mesela erdal bey bana her zaman selin diye hitap eder ama daha bi kez benim nicim selinam ilahi beni güldürdünüz demedim neyse yaaaa nasıl anlarsan öle anla .. |
| | |
| | |