FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

Üç çocuğa Müjde Ar yorumu

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Üç çocuğa Müjde Ar yorumu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı Ya ALLAH aşkına bi etafınıza bakın mesela ben bu gün çarşıya çıktım her 10 bayandan biri hamileydi ve doğurmaya karar vermiş erdoğan bu sözü 1 ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-03-2008, 06:03 PM   #11
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor
Cevap: Üç çocuğa Müjde Ar yorumu

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya ALLAH aşkına bi etafınıza bakın mesela ben bu gün çarşıya çıktım her 10 bayandan biri hamileydi ve doğurmaya karar vermiş erdoğan bu sözü 1 hafta oldu söyleyeli kadınlar dğurmak üzere gidip kadınlara sen neden doğuruyorsun mu diyelim gülerler seni ne ilgilendirir deler ki haklılar bu bireyi ilğilendiren konu gelir sevyesi düşük se doğurmasın efendim yeter artık sıktı bu konu ben yeteri kadar okuyorum arkadaşım istersen send ebiraz etrafına bak şimdi sana sorsam siz kaç kardeşsiniz veya akrabalarınızda hiçmi 3 veya 4 çocuklu olan yok yeter artık bu konu sıktı..

Konuya hangi perspektiften baktığınıza bağlı;
Konumuz ailelerin kaç çocuğu oldu değil
Bir ülkenin başbakanının halkına ''üç çocuk doğurun demeçini vermesi..
Bir Başbakan bunu derken,halkını ne derece refaha eriştirdiğine önce bakmalı..
Son çıkan Sosyal güvenlik yasası bir ailenin üç çocuk doğurmasına imkan veriyor mu?
Asgari ücret bırakın üç çocuklu bir aileyi de tek çocuklu aileleri bile zor geçindirirken , böyle bir söz söylemek gaftan öte hakaret boyutu taşır..

Dediğim gibi olaya bakış açınız konudan sıkılmanıza sebeb olabilir..!!!
Sponsored Links
Alt 15-03-2008, 06:07 PM   #12
FrT
Yeni Kayıt
İnsanı sevmek...

FrT is on a distinguished road

bakın hanımefendi etrafımdaki insanlar 5-6 kardeş.ne güzel birşey insanın kardeşi olması.ama artık aşalım işin bu duygusal yönünü.biraz maddesel olmak lazım.bugün her bir bebek dogdugunda zaten sorumluluk almak nedir bilmeyen iktidarın sırtına bir tane daha yük binmiş oluyor.basbakan cıkıp benim şu kadar cocugum var daha fazla olsaydı diyor.neden bunu diyor oglunun birinin gemisi var digeri amerikada lüksler icinde okuyor kızı zenginlik ve para icinde boguluyor diye diyor.

Alıntı:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hakaret yok , bu ikinci uyarı ucuncusu olmayacak:(
artık günümüzde cocuk esirgeme kurumları bile yerimiz yok deyip cocukları kapıdışarı ediyor.sorun hanımefendi sorgulayın bu ülke NeReYe GiDiYor? o cocuklara ne oluyor...? önce merak etmeliyiz.MERAK ETMEDEN SORGULAYAMAYIZ SORGULAMADAN ARAŞTIRAMAYIZ ARAŞTIRAMADAN ÖĞRENEMEYİZ.ondan sonra da %47miz akp'ye gider oy verir.forumda da ''akp bu pazar oylama yapılsa yüzde 59 oy alır diye baslık acılır.
FrT isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-03-2008, 06:50 PM   #13
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Ya arkadaşlar sadece şunu söyleyeceğim benim konudan bıktım demek erdoğanı haklı çıkarıyorum anl***** gelmiyor
benim anlatmak istediğim yıllardır bu konu tartışılıyor ama kimsenin aldırdığı yok yine 3 veya 5 çocuk yapmasıdır ben bildim bileli kimsenin takmadığı bir konu bu gelelim çocuk esirgme konusuna ben 26 yaşındayım zaten o kurum hep doluydu hanği hükümetin zamanında boşaldı söylerseniz çok memnun olacağım sadece yoksulluktan değil ki ayrılıyo anne baba çocuğu kimse almak istemiyor anne ben evleneceğim diyo eee baba durumu oda evlenmek istediğini söylüyor hadiii çocuklar yuvaya böyle bir olay ablamın çalıştığı yerde biri anlatmış tamn 6 kardeştik anne ve babamız ayrıldı bizi çocuk esirğeme yurduna verdiler demiş ve bu abi 32 yaşında yani anlatmak istediğim 40 sene öncede vardı 40 sene sonrada aynı düşüncede olan kşiler olacak benden bu kadar anlaşamayacağız galiba ikide birde okuyun okuyun demenizden de bıktım ben üniversite mezunuyum lütfen. artık yorum falanda yazmayacağım ben ılmılı yaklaşmaya çalışıırken siz kırıcı oluyorsunuz
küçük mutluluk ben bıktım siz bıkmadınız tamam benim bakış açım bu isterseniz siz de kendi açınızdan bakmaya devam edin bakalım ailelere 1 çocuk yapın diyebilecekmiisniz veya o hakka sahipmisiniz..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-03-2008, 07:11 PM   #14
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya arkadaşlar sadece şunu söyleyeceğim benim konudan bıktım demek erdoğanı haklı çıkarıyorum anl***** gelmiyor
benim anlatmak istediğim yıllardır bu konu tartışılıyor ama kimsenin aldırdığı yok yine 3 veya 5 çocuk yapmasıdır ben bildim bileli kimsenin takmadığı bir konu bu gelelim çocuk esirgme konusuna ben 26 yaşındayım zaten o kurum hep doluydu hanği hükümetin zamanında boşaldı söylerseniz çok memnun olacağım sadece yoksulluktan değil ki ayrılıyo anne baba çocuğu kimse almak istemiyor anne ben evleneceğim diyo eee baba durumu oda evlenmek istediğini söylüyor hadiii çocuklar yuvaya böyle bir olay ablamın çalıştığı yerde biri anlatmış tamn 6 kardeştik anne ve babamız ayrıldı bizi çocuk esirğeme yurduna verdiler demiş ve bu abi 32 yaşında yani anlatmak istediğim 40 sene öncede vardı 40 sene sonrada aynı düşüncede olan kşiler olacak benden bu kadar anlaşamayacağız galiba ikide birde okuyun okuyun demenizden de bıktım ben üniversite mezunuyum lütfen. artık yorum falanda yazmayacağım ben ılmılı yaklaşmaya çalışıırken siz kırıcı oluyorsunuz
küçük mutluluk ben bıktım siz bıkmadınız tamam benim bakış açım bu isterseniz siz de kendi açınızdan bakmaya devam edin bakalım ailelere 1 çocuk yapın diyebilecekmiisniz veya o hakka sahipmisiniz..
valla konu gene çok başka boyuta sapmış...BİZ SİZİNLE FİKİRLERİMİZİ TARTIŞMASSAK;açılan konu için çok hayırlı olacak...

Ayrıca küçük mutluluk mu?

ilahi selinamm..bak şimdi güldürdün beni...
Alt 15-03-2008, 07:18 PM   #15
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Müjde Ar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlardan 3 çocuk doğurmalarını istemesini ’saçma sapan’ olarak yorumladı. Ar, Başbakan’ın isteğinin olması durumunda her camiye de bir bekçi gerekeceğini söyledi.

NTV’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programında Müjde Ar, Başbakan Erdoğan’ın büyük tartışma yaratan ve kadınlardan en az 3 çocuk doğurmalarını isteyen sözlerini değerlendirdi.

CAMİLERE DE BEKÇİ DİKSİNLER
ne alakaymış camilere bekci dikmenin konuyla alakası varmış gibi konuşmuş
gerçi kendisi türk sinema oyuncusu olduğundan kendi kafasına göre seneryo cizmiş olmalı

neden acaba aklına ilk gelen şey cami kapısı olumuş ............?
onada sormak gerekir bence

iyi forumlar

Konu atmaca34 tarafından (15-03-2008 Saat 08:54 PM ) değiştirilmiştir..
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-03-2008, 07:43 PM   #16
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

ısınıze gelmeyınce neden se olayı bı turlu anlayamıosunuz gayet acık neden ole soledıhı anlamayanlar bı daha okumayı deneyebılır
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-03-2008, 08:06 PM   #17
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

henüz evli değilim ama birgün evlenirsem ben 2 çocuk yapmayı planlıyorum.
daha fazla zengin olsam bile daha fazla çocuk yapmam zira çocuğumu yetiştirirken bana cep dolgunluğundan ziyade kalp ve beyin dolgunluğu daha gerekli..
yani bu ülkenin standartları 2 den fazla çocuğu layıkıyla yetiştirmeye imkan vermiyor tezi,
aslında 2 den fazla çocuk yapmak istemeyen anne baba ların sığındıkları en basit bahanedir.
gerçek bir bahane bu ama asıl bahane değil.
mesela bir kadın vücudunun deforme olmasından korktuğu kadar yetiştirirken maddi sıkıntı çemesi olasılığından korkmaz.
kısacası ne başbakan'ın nede müjde ar'ın söyledikleriyle plan yapacak kadar basit fikirli değilim.
sadece çocuğu cüzdanımın yettiği kadar değil kalbimin ve beynimin yettiği kadar yapma taraftarıyım.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-03-2008, 09:05 PM   #18
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Yaniiii k mutluluk senide güldürebildim ya karada artık bana ölüm yok
yalnış yazılan bir ifadeye güldün ya helal olsun sana arkadaşım tşk ederim ben olsam geçerdim mesela erdal bey bana her zaman selin diye hitap eder ama daha bi kez benim nicim selinam ilahi beni güldürdünüz demedim neyse yaaaa nasıl anlarsan öle anla ..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:25 AM .