![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde ""Türbanın da Korsanını Çıkardılar!..."" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hülya Avşar, dergisinin mart sayısındaki yazısında " Türbanın da korsanını yaptılar" dedi. Hülya Avşar, dergisinin mart sayısındaki yazısında " Türbanın da korsanını yaptılar. Bir gün önce daracık pantolon, mini etek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hülya Avşar, dergisinin mart sayısındaki yazısında " Türbanın da korsanını yaptılar" dedi. Hülya Avşar, dergisinin mart sayısındaki yazısında " Türbanın da korsanını yaptılar. Bir gün önce daracık pantolon, mini etek giyenleri bir gün sonra başörtüsüylü görür oldum" diye yazdı. Hülya Avşar, köşe yazısında , ' Bir gecede dindar olanları' eleştirdi. Avşar, " Türbanın siyasi simge olduğunu açıklandıktan sonra Türk halkı her zaman olduğu gibi bu durumu da kendi lehine çevirme yolunu bulmuş.Siz misiniz hükümetinizin nimetlerinden yararlanan, siz misinin başını kapatıp göğsünü gere gere dolaşan ?Hadi bakalım dediler ve türbanın da korsanını yaptılar" diye yazdı. İş bulmak için bir çok kadınınkapandığını belirten Avşar, şunları yazdı: " Bir gün önce daracak pantolon, etek giyenleri bir gün sonra başörtüsü ile görür oldum.Bir gecede dindan oluveriyorlar. Kapalı aile olduklarında iş bulmak daha kolay hale geldi. Çünkü devletin her kurumunda önceliklisiniz. Hani derler ya , her gördüğün sakallıyı baban zannetme.Ben de diyorum ki her gördüğün başörtülüyü dindar zannetme" Kaynak:Magazin Oteli
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 146 ![]() ![]() | Cevap: "Türbanın da Korsanını Çıkardılar!..." heh bir hülya avşarın bulaşmadığı kaldı o da tamamlandı.... tübe tübee milletin türban takıp takmama ve türbanın siyasi simge olup olmadığı derdi hülya avşara mı düşmüş aciba... ? sadece herkes kendinden sorumludur ! siyasetci siyaset, müzisyen müzik, ressam da resim yapar ... herkes önündeki pilava bakmalı ! |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Türbanın da Korsanını Çıkardılar!..." bu kadın neden herşeyin içinde anlamıyorum gündemde kalamıyor galiba başka türlü bir teseddür kaldı girmediği ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Türbanın da Korsanını Çıkardılar!..." |
| | |
| | #5 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Türbanın da Korsanını Çıkardılar!..." hülya mı neyse ya alıştık her taşın altında hülyayı görmeye türkiye burası aktüel ve medyatik sanatçıların mekanı![]()
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Türbanın da Korsanını Çıkardılar!..." Alıntı:
Hülya avşarın herkonuya gereksiz fikir yürütmesine bende hem fikirim.Ama bu söylediklerinede katılmadan geçemiycem.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #7 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Türbanın da Korsanını Çıkardılar!..." Alıntı:
Aynen bende gülümmmmme katılıyorumm Hülyanın yaptığı reyting politikalarının yanında türban sıfır kalırr ve bu konuşma gündemde diye bir reyting çalışmasına daha girmiş ancak bu konuda yorum sahibi olabilecek enson kişi bana göre o kendi işine baksında türbanlı kesimede daima saygı duymuşumdur çok açık biri olarak şu varkiiii dedim ya gülüme katılıyorum evet hülyanında en altdaki yazdıklarına katılıyorum ve çok insanlarr gördümm gerçekten türbanlı ama aslaaa dindarlığın ddddd siyke alakası yok canım paylaşımın için teşekkür ederimm... | |
| | |
| | |