FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü?

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ekranlarda güzelliğiyle adından söz ettiren Seda Sayan objektirlere makyajsız yakalanmış VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (haberturk)..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-02-2008, 01:24 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü?

Ekranlarda güzelliğiyle adından söz ettiren Seda Sayan objektirlere makyajsız yakalanmış

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

(haberturk)
YukseLL isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 15-02-2008, 01:28 PM   #2
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü?

Gece hayatı, konserler, ekstralar ve sabah programı, onlarınkı yorucu bır hayat bu kadarı bıle mucıze.

Ama;

Halkın karsısına nasıl cıktıgı onemlı bence ve tabı yaptıkları, ozel hayatı her ne kadar tasvıp edılecek gıbı olmasada, yardım adına bırseylere on ayak olması ve halk ıle butunlesmesı ıle bence saygıyı hak edıyor. Yanı bu goruntulerın aslında hıcbır onemı yok.
Alt 15-02-2008, 01:40 PM   #3
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Elbette makyak kadını güzelleştirir ve az çok bu işlerden anlayan ve medya sektöründe olan bir kadın olarak diyebilirim ki , burda makyaj yaparken yakalanmışa benziyor. Gözlerin altına sürülen gözaltı fondoteni ilk aşamada böyle torbalı ve pütür pütür durmasına sebep olur . Bence makyaja başladığında ve gözaltı aşamasında çekilmiş . Ya da bana öyle geldi ve beylerbeyi arkadaşımın da dediği gibi halkın önüne nasıl çıktığı önemli :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-02-2008, 01:45 PM   #4
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Çok abartılmış bu görüntü kadıncağızın gözüne gözüne sokmuşlar kamerayı sanki bi tek seda sayan makyajsız,sanat dünyasındaki hemen hemen tüm bayanların yüzü böyle hepsi makyaj güzeli.Bikanalda flaş haber diye dan dan dan sondakika yaptı sanki devlet meselesi,evet bencede önemli olan seda bacımın neyaptığı ve halka neler verdiğidir:)
Alt 15-02-2008, 09:52 PM   #5
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

şu makyajsız yakalandı bu makyajsız yakalandı kardeşim sana ne yaaa tabiki halkın karşısına çıkarken harika görünecekler hadi böyle çıksınlar bakalım kim izleyecek onlarıı yapmaynn yaaa çok kızıyorum bu magazincilere bazen
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-02-2008, 09:56 PM   #6
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Ablacım, bizim çok meraklı toplumumuz bunları merak ediyorlar sanırım ki magazincilerede fırsat oluyor reyting yapıyorlar ne olsun:(
Alt 16-02-2008, 10:22 PM   #7
Yeni Kayıt

SNOWDROP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

SNOWDROP is on a distinguished road

hayatını düşünürsek katlandığı tempoyu es geçmezsek seda sayanın bu görüntüsü dahi güzel yanlız ona pilatin sarısı gitmiyor yada son günlerdeki saç sekli
SNOWDROP isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-04-2008, 02:04 PM   #8
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Sokağa Çıkamaz Hale Geldim

Sokağa çıkamaz hale geldim

Seda Sayan, basına yansıyan göz altı torbalarının sorumlusunun doktoru olduğu söyledi. "Mustafa Karataş benim gözlerimi mahvetti. Beni asosyal yaptı. Sokaklara çıkamayacak hale geldim. Delirdim yani... Bunu da söylemek benim en doğal hakkım. Bu ay yine Media Cat araştırmasında 'En güvendiğimiz Seda Sayan' diyen insanlara benim bunu açıklamam lazım. İsmini söylediğim insan böyle bir hata yaptığı zaman bunu söyleyeceğim. Yapmasın.. Hatasız kul olmaz. Hepimizin kendine göre hataları var. Ben bile sizin karşınıza çıktığımda ne diyorum 'Bana çok güveniyorsunuz Allah beni şaşırtmasın' diyorum. Ama bunları ben söylemek durumundayım. Bana güvenip, benim söylediğime güvenip giden insanlar var. Yapmasınlar. Beni riske atıyorsanız. Kimbilir kimlere neler yapıyorsunuz?" şeklinde konuşarak daha önce basına yansıyan göz altı torbalı resimlerinin sorumlusunun Dr. Mustafa Karataş olduğunu belirtti.

kaynak

Etiketler
seda sayan

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:18 PM .