![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ekranlarda güzelliğiyle adından söz ettiren Seda Sayan objektirlere makyajsız yakalanmış VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (haberturk)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü? Ekranlarda güzelliğiyle adından söz ettiren Seda Sayan objektirlere makyajsız yakalanmış ![]() VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (haberturk)
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü? Gece hayatı, konserler, ekstralar ve sabah programı, onlarınkı yorucu bır hayat bu kadarı bıle mucıze. Ama; Halkın karsısına nasıl cıktıgı onemlı bence ve tabı yaptıkları, ozel hayatı her ne kadar tasvıp edılecek gıbı olmasada, yardım adına bırseylere on ayak olması ve halk ıle butunlesmesı ıle bence saygıyı hak edıyor. Yanı bu goruntulerın aslında hıcbır onemı yok.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü? Elbette makyak kadını güzelleştirir ve az çok bu işlerden anlayan ve medya sektöründe olan bir kadın olarak diyebilirim ki , burda makyaj yaparken yakalanmışa benziyor. Gözlerin altına sürülen gözaltı fondoteni ilk aşamada böyle torbalı ve pütür pütür durmasına sebep olur . Bence makyaja başladığında ve gözaltı aşamasında çekilmiş . Ya da bana öyle geldi ve beylerbeyi arkadaşımın da dediği gibi halkın önüne nasıl çıktığı önemli :) |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü? Çok abartılmış bu görüntü kadıncağızın gözüne gözüne sokmuşlar kamerayı sanki bi tek seda sayan makyajsız,sanat dünyasındaki hemen hemen tüm bayanların yüzü böyle hepsi makyaj güzeli.Bikanalda flaş haber diye dan dan dan sondakika yaptı sanki devlet meselesi,evet bencede önemli olan seda bacımın neyaptığı ve halka neler verdiğidir:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü? şu makyajsız yakalandı bu makyajsız yakalandı kardeşim sana ne yaaa tabiki halkın karşısına çıkarken harika görünecekler hadi böyle çıksınlar bakalım kim izleyecek onlarıı yapmaynn yaaa çok kızıyorum bu magazincilere bazen |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü? Ablacım, bizim çok meraklı toplumumuz bunları merak ediyorlar sanırım ki magazincilerede fırsat oluyor reyting yapıyorlar ne olsun:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 38 ![]() | Cevap: Seda Sayan'ın makyajsız halini gördünüzmü? hayatını düşünürsek katlandığı tempoyu es geçmezsek seda sayanın bu görüntüsü dahi güzel yanlız ona pilatin sarısı gitmiyor yada son günlerdeki saç sekli |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sokağa Çıkamaz Hale Geldim ![]() Sokağa çıkamaz hale geldim Seda Sayan, basına yansıyan göz altı torbalarının sorumlusunun doktoru olduğu söyledi. "Mustafa Karataş benim gözlerimi mahvetti. Beni asosyal yaptı. Sokaklara çıkamayacak hale geldim. Delirdim yani... Bunu da söylemek benim en doğal hakkım. Bu ay yine Media Cat araştırmasında 'En güvendiğimiz Seda Sayan' diyen insanlara benim bunu açıklamam lazım. İsmini söylediğim insan böyle bir hata yaptığı zaman bunu söyleyeceğim. Yapmasın.. Hatasız kul olmaz. Hepimizin kendine göre hataları var. Ben bile sizin karşınıza çıktığımda ne diyorum 'Bana çok güveniyorsunuz Allah beni şaşırtmasın' diyorum. Ama bunları ben söylemek durumundayım. Bana güvenip, benim söylediğime güvenip giden insanlar var. Yapmasınlar. Beni riske atıyorsanız. Kimbilir kimlere neler yapıyorsunuz?" şeklinde konuşarak daha önce basına yansıyan göz altı torbalı resimlerinin sorumlusunun Dr. Mustafa Karataş olduğunu belirtti. kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| seda sayan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |