![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "EUROVİSİON 2008 SEZAR'LA" başlıklı konu görüntüleniyor, "MOR VE ÖTESİNDEN VAZGEÇEN TRT GENEL MÜDÜRÜ 14 DİLDE ŞARKI SÖYLEYEBİLEN HENÜZ HALKIN TANIMADIĞI GÜÇLÜ FİĞİZİ VE YAKIŞIKLILIĞI İLE SEZAR İLE KATILACAĞINI AÇIKLADI... SEZAR İSE TRT YE BU ÖNERİSİ İÇİN ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | MOR VE ÖTESİNDEN VAZGEÇEN TRT GENEL MÜDÜRÜ 14 DİLDE ŞARKI SÖYLEYEBİLEN HENÜZ HALKIN TANIMADIĞI GÜÇLÜ FİĞİZİ VE YAKIŞIKLILIĞI İLE SEZAR İLE KATILACAĞINI AÇIKLADI... SEZAR İSE TRT YE BU ÖNERİSİ İÇİN TEŞEKKÜRLER ETTİĞİ VE 1 HAFTAYA KADAR ÇIKACAK ALBÜMÜNDEKİ SÜPER SLOW DİYE TANITTIĞI YABANCI ŞARKISIYLA TRT EKİBİNE SUNCAĞI DUYULDU...ŞARKI İSMİ TO NİGHT(BU GÜCE) HADİ HAYIRLISI BEN ADMI GÖRDÜM ÇOK YAKISIKLI:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EUROVİSİON 2008 SEZAR'LA Oncelıkle aramıza hosgeldınız Sn: Habercı2008 Ilk Merhaba bolumu muzde kendınızı kısaca tanıtabılırsınız, forumda konulara katılmadan evvel forum kurallarınızı okumanızı onerıyorum sıze, zıra eger kuralları okumus olsa ıdınız, forumda buyuk harf kullanmanın yasak oldugunu bılıyor olur ıdınız...
__________________ |
| | |
| | |