![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Rafet bütün arkadaşlarım ile yattı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman hakkında yaptığı açıklama bomba etkisi yaratacak Rafet El Roman'ın eski eşi manken Tuğba Altıntop, dün sabah FOX TV de yayınlanan 'Dobra Dobra' programının ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Rafet bütün arkadaşlarım ile yattı Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman hakkında yaptığı açıklama bomba etkisi yaratacak Rafet El Roman'ın eski eşi manken Tuğba Altıntop, dün sabah FOX TV de yayınlanan 'Dobra Dobra' programının konuğuydu. Çocuklarını göremediğini söyleyen Altıntop, '20 bin YTL ye çocuklarını Rafet'e sattı' haberine tepki koyarak; 'Ben aşağılık bir kadın, kötü bir anne değilim. Canımı veriririm çocuklarımı para karşılığı satmam. Bu haberleri Rafet bilerek çıkartıyır' diye konuştu. Program sunucusu Şenay Düdek'in sorularını yanıtlayan Tuğba Altıntop, Rafet El Roman'ın kendi arkadaşlarıyla yattığını ve bunları yakalamasına rağmen üzülmediğini belirtti. Altıntop; 'Çocuklarım için sesimi çıkartmadım. Bayramda çocuklarımı getirecekti ama 'Kayağa gidiyorum kızlarımla' diyerek Türkiye'ye gelmedi. Öyle bir adam ki anlayamıyorum. Benimle ilgili tüm kötülükleri ne yazık ki çocuklarımın babası Rafet yapıyor' dedi. Alıntı
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rafet bütün arkadaşlarım ile yattı bu insanları anlayamıorum ben..sonuçta istemişler evlenmişler ve çocukları var..bi geçmişleri var..ayrılırsalar da ayrılsınlar..saygısızlaşmaya ne gerek var..insanlar ayrılmayı bile becemiolar saygı çerçevesinde.. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Rafet bütün arkadaşlarım ile yattı her biri bir diğeri için bu kadar konuştuğu sirece çocukları ne yapsın. Onlara da yazık değil mi?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rafet bütün arkadaşlarım ile yattı yanii bence de..hadi kendi güzel günlerini geçtim..çocuklarını da hiç düşünmüolar..herkesin içinde böle bişi açıklamak nası bişidir yani..rafet yapmış midesiz diyelim..bunu çıkıp çocuklarını almak için açıklamak çok daha büyük bi midesizlik bence.. |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Rafet bütün arkadaşlarım ile yattı Tencere dibin kara seninki benimkinden kara...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |