![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Hülya Avşara göre evlilik şart değil" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şovmen Beyaz'la birlikte konuk olan Avşar, samimi açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu Sadettin Saran'la evlilik sinyalleri veren sanatçı, "Aşkın da ötesinde bir duygu yaşıyorum. Birlikte yaşlanabileceğim bir insanla ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Hülya Avşara göre evlilik şart değil Şovmen Beyaz'la birlikte konuk olan Avşar, samimi açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu Sadettin Saran'la evlilik sinyalleri veren sanatçı, "Aşkın da ötesinde bir duygu yaşıyorum. Birlikte yaşlanabileceğim bir insanla birlikteyim. Evlilik olmak zorunda değil ama bize yakışan neyse onu yapacağız. Önümüzdeki aylarda aynı evi paylaşacağız" diye konuştu. Fazıl Say gibi düşünüyorum 44 yaşına giren Hülya Avşar, "Evet yaşlandım. 44 yaşındayım... Ne yapabilirim ki... Yaşımı gösteriyorum. Beni asla balon gibi görmeyeceksiniz" dedi. Fazıl Say'ın son günlerde çok tartışılan, "Türkiye'yi terk etmek istiyorum" sözlerine katıldığını belirten Avşar, konuyla ilgili şöyle konuştu: "Benim de başıma çok sevimsiz olaylar geldi. En son Süreyya Ayhan'ı da bu kadar dışlamamıza sinirleniyorum. Zaman zaman ben de düşünüyorum gitmeyi."
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hülya Avşara göre evlilik şart değil Dün akşam bende izledim o proğramı ben Hülya Avşarı sevmem.Daha doğrusu böyle herşeye parmağını sokan insanları sevmem
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hülya Avşara göre evlilik şart değil Acıkcası Hulya Avsar ın ne dedıgı ne dusundugu benı ılgılendırmıyor ama her konuda otorıte ımıs gıbı konusmasına sınır oluyorum. Az cenesını tutsa, susmayı bılse ve esas ısı olan sınema ıle ılgılense ve bız yaptıklarını tartıssak, takdır etsek, elestırsek, ama nerdeee, magazın programlarında boy gostermek, gazetelerde manset olmak artık cok ucuzlastı ve bunu ucuzlastıranlardan bırıde ne yazıkkı Hulya Avsar. Hanı cok uretken olup ulkeye faydalı ısler yapsalar, ne olur gıtmeyın dıye dusunecegım ama, gıdenın yolu acık olsun demek duser :)
__________________ Konu Beylerbeyi tarafından (14-01-2008 Saat 06:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hülya Avşara göre evlilik şart değil Millete fayda mı sağladı yoksa zarar mı verdikleri ayrı konu ama bencede gideni tutmamak lazım.
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hülya Avşara göre evlilik şart değil Alıntı:
Hülya Hanım bir dönem sinema da bütün hünerlerini göstermedi mi. Hatta kendi açıklaması değilmidir Hülya Hanım'ın. Sharon Stone " Temel İçgüdü " filminde oynadıktan sonra - Seks sahnelerinde başarılı değil idi. ben olsam daha başarılı olurdum " dedi. Yani sanat olarak da bize Berlin In Berlin ile çok şey kattı be abi.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hülya Avşara göre evlilik şart değil Doğru herşeyin suyunu çıkarmayı başaran tek byan sanatçı hülya avşar bravo ona ne zaman gidecekmiş ülkeden iple çekiyorum.
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |