![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "BARIŞ MANÇO'NUN OĞLU BABASININ İZİNDE!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğukan Manço, Florida Türk Radyosu'nda her pazar günü Amerika saati ile 11.00 - 14.00 arasında "Biçilmiş Kaftan" adlı bir program yapıyor. Barış Manço, "7'den 77'ye" adlı programı yaptığı dönemde her ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BARIŞ MANÇO'NUN OĞLU BABASININ İZİNDE!... Doğukan Manço, Florida Türk Radyosu'nda her pazar günü Amerika saati ile 11.00 - 14.00 arasında "Biçilmiş Kaftan" adlı bir program yapıyor. Barış Manço, "7'den 77'ye" adlı programı yaptığı dönemde her 10 Kasım'da onlara takım elbiselerini giydirir. bir yanına Doğukan'ı, diğer yanına Batıkan'ı alıp Anıtkabir'de Atatürk'ün huzuruna çıkardı... Milyonlarca çocuğun "Barış Abi"si 1999'da aramızdan göçüp gitti... Bir zaman sonra da sanatçının oğulları Türkiye'den ayrılıp Amerika'ya gitti. Amerika'nın Florida eyaletinde yaşayan Manço kardeşler, burada Türkiye ve Türkler adına yapılan etkinliklerden de geri kalmıyor. Barış Manço'nun Florida'da yaşayan oğullarından 1984 doğumlu Batıkan Orlando Üniversitesi'nde grafik, 1981 doğumlu Doğukan ise mimarlık son sınıfta okuyor. Doğukan Manço, Florida Türk Radyosu'nda her pazar günü program yapıyor.Babasıyla ilgili anılarını tazeliyor,onun sevilen şarkılarını çalıyor. Magazin Oteli
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |