![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "HANGİ ÜNLÜ SUNUCU HAC VE UMRE ORGANİZASYONLARI YAPAN BİR ŞİRKET KURDU?..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Dizi oyuncusu ve sunucu Gamze Özçelik, üç arkadaşıyla birlikte hac ve umre organizasyonları yapan bir şirket kurdu. Şirket, geçen yıl gittiği umreden etkilenerek,insanların bu manevi gerçekliği yaşamaları için vesile olma ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HANGİ ÜNLÜ SUNUCU HAC VE UMRE ORGANİZASYONLARI YAPAN BİR ŞİRKET KURDU?... Dizi oyuncusu ve sunucu Gamze Özçelik, üç arkadaşıyla birlikte hac ve umre organizasyonları yapan bir şirket kurdu. Şirket, geçen yıl gittiği umreden etkilenerek,insanların bu manevi gerçekliği yaşamaları için vesile olma fikriyle kurulmuş.Özçelik, İn Style dergisine verdiği röportajda insanların bu konuyu duyduklarında kendisine önyargılı davranacaklarını ama her şeye hazırlıklı olduğunu belirtmiş. Çok genç yaşta neyin gerçek neyin yalan olduğunu öğrendiğini söyleyen güzel sunucu, "ne kadar şanslıyım ki bu üzellikleri henüz 25 yaşımdayken keşfettim" diyor. Magazin Oteli
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |