![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖREN NEJAT UYGUR'DAN SEVİNDİRİCİ HABER!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Ankara'da bir süre tedavi gören ve ardından İstanbul'a getirilen Nejat Uygur'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Florence Nightingale Hastanesi yetkilileri, Uygur'a, hastanenin Nöroloji ve İnme Merkezi Direktörü ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖREN NEJAT UYGUR'DAN SEVİNDİRİCİ HABER!... Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Ankara'da bir süre tedavi gören ve ardından İstanbul'a getirilen Nejat Uygur'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Florence Nightingale Hastanesi yetkilileri, Uygur'a, hastanenin Nöroloji ve İnme Merkezi Direktörü Doç. Dr. Yakup Krespi tarafından rehabilitasyon tedavisi uygulandığını belirttiler. Rehabilitasyonun planlandığı gibi sürdüğünü kaydeden yetkililer, Uygur'un yeni bir yakınmasının bulunmadığını ve tedavisinin 10-15 gün devam edeceğini bildirdiler. Magazin Oteli
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |