![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Türbanlı tiyatrocu olmaz!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen, başörtülü hanımların tiyatroda oynayamayacağını söyledi. Hülya Avşar’ın progr***** konuk olan Haldun Dormen " başörtülü bir bayana eğitim verebilirim ama rolü ona uyduramam. Başörtülü bir kadın tiyatro ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen, başörtülü hanımların tiyatroda oynayamayacağını söyledi. Hülya Avşar’ın progr***** konuk olan Haldun Dormen " başörtülü bir bayana eğitim verebilirim ama rolü ona uyduramam. Başörtülü bir kadın tiyatro oyununda rol alamaz. Bana gelse belki anlatmaya çalışırım başörtüsünün gereksiz olduğunu . Başörtüsünü çıkartacak, yoksa ona başörtülü rol yazmam gerekecek. Rolü ona göre uyduramam, o role uysun. Girecekse başörtülü derse girecek, ama rol ne gerektiriyorsa onu yapacak." dedi.. Kaynak:Türbanlı tiyatrocu olmaz - Hürriyet
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türbanlı tiyatrocu olmaz!! Şimdi başörtülüler için uygun rol mu yok ? Yoksa Başörtülüşer tiyatro sanatçısı mı olmamalı. Bağnazlığın dik alasını bunca yıldır saygımı gören bir tiyatrocu diyorsa artık ben ne diyeyim. Bırakın isteyen istediği gibi yaşasın. Lise de iken de müdür yardımcısı bir bayan kızların küpe takmasına fena halde takmış idi. Küpe ne gibi bir zarar verecekse kendisine. anlayacağınız dayatmacılık insanlara hiç birşey kazandırmaz!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |