FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

FARUK K'NIN ŞARKISINI KİMLER ÇALDI?...

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "FARUK K'NIN ŞARKISINI KİMLER ÇALDI?..." başlıklı konu görüntüleniyor, "İşte demo aşamasında olan ONE NIGHT PARTY adlı parçanın kendisine ait olduğunu ve birileri tarafından çalındığını açıklayan Faruk K'nın kamerazzi.tv'de ki yazısı; ( 14/12/2007 11:49 ) Öncelikle YouTube - Broadcast ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-12-2007, 07:34 PM   #1
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
Exclamation FARUK K'NIN ŞARKISINI KİMLER ÇALDI?...

İşte demo aşamasında olan ONE NIGHT PARTY adlı parçanın kendisine ait olduğunu ve birileri tarafından çalındığını açıklayan Faruk K'nın kamerazzi.tv'de ki yazısı;

( 14/12/2007 11:49 )
Öncelikle YouTube - Broadcast Yourself. sitesine yüklenen ONE NIGHT PARTY şarkısı bana aittir. EUROVISION şarkı yarışması ile ilgili hiç bir bağlantısı yoktur. Bu şarkı benim önümüzdeki günlerde çıkacak olan yeni albümümün içinde yer almayacak olup, yaz başında bonus track olarak dinleyicilerin beğenisine sunulacak bir projeydi. Şarkı henüz bitmemişti, üzerinde çalışılmaya devam edilmekteydi.(yani demo bir şarkıdır bu)Ne yazık ki ,çalışmış olduğumuz şirketimizde gerek ekibimin gerekse benim iyi niyetle fikir paylaştığımız ve herkese açık olan kapımızın kimler tarafından ne maksatla çalındığını anlamış değiliz.Yukarıda adı geçen siteye yükleyen MERTCİİ55 rumuzlu arkadaşımıza defalarca kaldırması için mail attık fakat yanıt alamadık.Kötü bir maksatla yaklaşmadığını düşünüp birkaç koyu fun üyelerinden de bunu yapmış olma ihtimallerini düşünüyoruz.Dediğim gibi bizim ofisin kapısı yok,istedikleri an istedikleri gibi herkes gelebilir ve bir acı kahvemizi içebilir.

Tesadüfen bir radyocu arkadaşımızın telefonuyla öğrendik olayı. Önce şaşırdım,heyecanlandım,güldüm.kızdım ve ŞOOK OLDUM.EUROVİSİON şarkı yarışmasına bu şarkının yakıştırılması çok güzel,ama bu şarkı o formatta yapılmadı ve asla düşünülmedi dediğim gibi benim için sadece yeni bir deneyimdi İngilizce şarkı seslendirmek.

Şarkıyla ilgili tüm gelen olumlu ve olumsuz mesajlar için ,herkes vaktini ayırıp tıkladığı için teşekkürler..

AMA…..

HOŞGÖRÜSÜZLÜĞÜN,SAYGISIZLIĞIN,YAPILAN EMEKLERE BUKADAR ACIMASIZCA SATIR DÖKENLERİN,KOMPLEKS VE EGOLARIN,BİLİNÇSİZLİK VE SAPKINLIKLARIN,BU DENLİ YOĞUN OLMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ…

Ne oluyoruz arkadaşlar bir dakika yaa..İsterseniz meydanda beni taşlayarak öldürün,kendimize gelelim eğer birbirimizi yapıcı olarak eleştirmezsek nereye ne kadar ulaşabiliriz ki.Beni tanıyanlar bilir ama tanımayanlara da tanımaları için bir yol bulmalarını tavsiye ederim.Bugün burada ama yarın nerde birbirimize ihtiyacımız olduğunu Allah bilir.

Yinede yapılmış olan tüm eleştirilere ve vaktini ayırıp bu konuyu ciddiye alan herkese bir EUROVISION FUN ı ve müzik adına iyi şeyler üretme çabasında olan bir sanatçı olarak TEŞEKKUR EDERİM…İstemeyenlere müjde bu sene ben gitmiyorum EUROVİSİON a ama bir gün MUTLAKA…..

SEVGİLERİMLE….FARUK K.

İşte o şarkı:

Kaynak:Magazin Oteli
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:05 PM .