![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Canlı yayında bekaret kavgası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Televizyonda yapılan sabah programları aldı başını gidiyor. İşte ekranların son rezilliği. Her sabah ayrı bir rezilliğe sahne olan programlardan biri olan 'Orada Neler Oluyor' Ankaralı Turgut'u ağırladı. Ankaralı Turgut'un programda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canlı yayında bekaret kavgası Televizyonda yapılan sabah programları aldı başını gidiyor. İşte ekranların son rezilliği. Her sabah ayrı bir rezilliğe sahne olan programlardan biri olan 'Orada Neler Oluyor' Ankaralı Turgut'u ağırladı. Ankaralı Turgut'un programda eşiyle yaptığı telefon görüşmesi izleyenleri, dinleyenleri şok etti. İşte o rezil telefon görüşmesi. Ankaralı Turgut: "Eline doğum raporunla belgeni alacaksın, Türkiye'nin karşısına geleceksin, ben bu adama kız oğlan kız geldim diyeceksin. Aldırılan bebek de belli olur, kız oğlan kız olmadığın da belli olur. Dedesi de bunun için namussuz diyor. Bir gece karakoldan aradılar gelip eşinizi alın diye. Ben ayrıldım dedim. Acaba hangi gece aleminde basıldın da seni aldılar. Sen nikahlı kadınsın." Ankaralı Turgut'un eşi Meltem Hanım: "Niye aldın o zaman, resmi nikahını verdin. Madem ben kız değildim o gün babamın kapısına bıraksaydın. Delikanlı adam bunu yapar." dedi. Tartışma sırasında ekranda yazan yazı ise olayın en vahim kısmıydı: İkinci Raund! Ankaralı Turgut ve Boşanmaya Çalıştığı Eşi Canlı Yayında Karşı Karşıya... televizyongazetesi Bu kadarına da pes!
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Canlı yayında bekaret kavgası İşte benim güzel ülkemim geldiği yada getirildiği durum ne kadar acı ve bizim çocuklarımıza bırakacağımız ülke bumu.Gerçekten bize reva mı bu yazık çok yazık ve ben çocuklarımızın geleceğinde çok endişeliyim.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |