![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "SEZEN AKSU FLORENCE NİGHTİNGALE HASTANESİ'NDE MÜŞAADE ALTINA ALINDI!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Sezen Aksu önceki akşam yüksek ateş nedeniyle Florence Nightingale Hastanesi'nde müşaade altına alındı. ( 11/12/2007 11:21 ) Birkaç gündür grip nedeniyle evinde dinlenen sanatçı, pazar gecesi ateşi yükselince apar topar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezen Aksu önceki akşam yüksek ateş nedeniyle Florence Nightingale Hastanesi'nde müşaade altına alındı. ( 11/12/2007 11:21 ) Birkaç gündür grip nedeniyle evinde dinlenen sanatçı, pazar gecesi ateşi yükselince apar topar oğlu Mithat Can tarafından hastaneye kaldırıldı. Ateşinin 39 olması nedeniyle geceyi gözlem odasında geçiren Aksu'nun birkaç gün daha hastanede kalacağı, bu süre içinde de rutin kontrollerini yaptıracağı öğrenildi. Alıntıdır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |