![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "TÜRKİYE'Yİ TERK ETMEYİ DÜŞÜNÜYORMUŞ!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hüsnü Şenlendirici, özel yaşamıyla ilgili haberlerden bunaldığını ve bu yüzden Türkiye'yi terk etmeyi düşündüğünü açıkladı. Bir dizi konser vermek üzere New York'a giden Hüsnü Şenlendirici, özel yaşamıyla ilgili haberlerden bunaldığını ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hüsnü Şenlendirici, özel yaşamıyla ilgili haberlerden bunaldığını ve bu yüzden Türkiye'yi terk etmeyi düşündüğünü açıkladı. Bir dizi konser vermek üzere New York'a giden Hüsnü Şenlendirici, özel yaşamıyla ilgili haberlerden bunaldığını ve bu yüzden Türkiye'yi terk etmeyi düşündüğünü açıkladı. Amerika'da üç konser veren Hüsnü Şenlendirici, özel yaş***** ilişkin haberlerden bıktığını ve Türkiye'yi terk etmeyi düşündüğünü söyledi. Amerika'ya Carniege Hall gibi saygın bir salonda konser vermek için gelmesine rağmen ardından "Sevgilisi Deniz Seki ile gezmeye gitti" denmesinden yakınan Şenlendirici, şunları söyledi: "Devletin davetlisi olarak New York'a geldim, ama 'Kaçamak tatile gittiler' diye yazdılar. Kimseden kaçtığımız yok. ABD'ye kaçıp yerleşeyim diye düşündüğüm oluyor. İstanbul aşığıyım. Biraz daha sabrediyorum. İnşallah beni ülkemden kaçırmazlar" Alıntıdır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |