![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "EVA Hayvanlar için Soyundu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayvan hakları için mücadele eden People for the Ethical Treatmant of Animals (PETA) örgütü için soyunarak objektif karşısına geçen Mendes, "Bütün yaşam formlarına saygı göstermeyiliz" diye konuştu. İsteyenlerin gerçeğinden ayırt ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | EVA Hayvanlar için Soyundu Hayvan hakları için mücadele eden People for the Ethical Treatmant of Animals (PETA) örgütü için soyunarak objektif karşısına geçen Mendes, "Bütün yaşam formlarına saygı göstermeyiliz" diye konuştu. İsteyenlerin gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar güzel biçimde hazırlanan kürk mantoları da tercih edebileceklerini söyleyen Mendes "Herkes, kürklerini kullanmak için zavallı savunmasız hayvanları öldürmenin güzel bir davranış olmadığını bilmek zorunda" diye konuştu. Aynı zamanda Eva dünyada ki en seksi Kübalı da seçildi ve bence evet Fidel Castro'dan daha seksi :):):) İnanmıyorsanız bakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EVA Hayvanlar için Soyundu Ya evet çok seksiymiş:) Bacaklar özellik ile çok hoş:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |