![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Sinan özen`in 14.albümü "ödün Veremem" Müzik Marketlerdeki Yerini Aldı.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Popüler müziğin prensi Sinan Özen 14. albümü “Ödün Vermem” müzik marketlerdeki yerini aldı.Albümde yedi şarkıda imzası bulunan Sinan Özen’e birbirinden değerli müzisyenler de destek veriyor. Son albümünden bu yana 22 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Popüler müziğin prensi Sinan Özen 14. albümü “Ödün Vermem” müzik marketlerdeki yerini aldı.Albümde yedi şarkıda imzası bulunan Sinan Özen’e birbirinden değerli müzisyenler de destek veriyor. Son albümünden bu yana 22 ay geçen ve bu süre içinde albümünün şarkı üretimi ve eser seçimleriyle meşgul olan sanatçı,albümde yer verdiği 14 eserle de tüm dinleyicilerine müzik ziyafeti sunacak. Metin Özülkü,Özgür Yedievli ve Töre Cengiz’ in aranjör olarak emeği bulunan sanatçının albümünde kardeşi Hızır Özen’in de bir şarkı sözlerinde imzası bulunuyor. Özen, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine önceki albümlerinde yer alan “Şimdi Yoksun”,Öpsene Beni,”Hala Seviyorum “ ve “Hani” adlı parçalarını yeni aranjelerle tekrar yeni albümüne de koydu. Böylece sevenlerinin isteğini yerine getiren Özen, birbirinden güzel yeni parçalarla da yeni hitler çıkardı. Alıntıdır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (03-05-2008 Saat 09:43 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |