![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Pamela'dan Radyo'da Striptiz Şov !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir radyo progr***** konuk olan Anderson, telefonla bağlanan dinleyicilerle sohbet ederken bir anda içindeki erotik Pamela ortaya çıktı.Programın Dj’ine doğru giden Pamela yaptığı erotik danslarla ve striptiz şovla Dj’yi şaşkına ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Pamela'dan Radyo'da Striptiz Şov !!! Bir radyo progr***** konuk olan Anderson, telefonla bağlanan dinleyicilerle sohbet ederken bir anda içindeki erotik Pamela ortaya çıktı.Programın Dj’ine doğru giden Pamela yaptığı erotik danslarla ve striptiz şovla Dj’yi şaşkına çevirdi Bunlar resimleri bizim sarışın fıstığın aşağıda ise videosunu göreceksiniz http://w10.gazetevatan.com/video/video.asp?vid=2588 FORUM KURALLARIMIZA UYMADIGINDAN FOTOGRAFLAR KALDIRILMIŞTIR. (admin)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Pamela'dan Radyo'da Striptiz Şov !!! Pamela iyi misin canım benim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Pamela'dan Radyo'da Striptiz Şov !!! Evet, aslında doğal davranıyor ne güzel:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |