![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Bengü'ye Şok" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bengü' Büyük Şok Yaşadı! ŞARKICI Bengü'NÜN TV8'DE HAZIRLADIĞI YARIŞMA PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI. Korkma Kalbim isimli şarkısıyla müzikteki çıkışını sürdüren Bengü'nün tv8'de sunduğu 'Bengü ile Müzik Kutusu' programı yayından kalktı. Herhafta ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Bengü'ye Şok Bengü' Büyük Şok Yaşadı! ŞARKICI Bengü'NÜN TV8'DE HAZIRLADIĞI YARIŞMA PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI. Korkma Kalbim isimli şarkısıyla müzikteki çıkışını sürdüren Bengü'nün tv8'de sunduğu 'Bengü ile Müzik Kutusu' programı yayından kalktı. Herhafta birçok ünlü ismin katıldığı yarışmanın beklenen ilgiyi görmediği için yayından kalktığı belirtildi |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bengü'ye Şok Her şarkı söyleyen birde kendini göstermek için program sunmuyor mu:s yani şarkı söyleyen herkes program sunacak diye bir kaide mi var? Herkes işini bilsin bence..İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye | Cevap: Bengü'ye Şok bu insanlar tv de 1 kare görüntü için herşeyi yaparlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |