![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "TEOMAN SİGARAYI BIRAKTI!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugüne kadar hem çıktığı konserlerinde, hem gece eğlencelerinde elinden sigarayı düşürmeyen Teoman, sigaraya savaş açanlar kervanına katıldı. Teoman, resmi internet sitesinde ‘Sigarayla Savaşanlar Derneği’ne destek verdiğini söyleyerek, derneğin linkini reklam ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugüne kadar hem çıktığı konserlerinde, hem gece eğlencelerinde elinden sigarayı düşürmeyen Teoman, sigaraya savaş açanlar kervanına katıldı. Teoman, resmi internet sitesinde ‘Sigarayla Savaşanlar Derneği’ne destek verdiğini söyleyerek, derneğin linkini reklam amaçlı olarak sitesine koydu. Teoman ayrıca, elektronik sigara olan Ruyan kullanmaya başladı. 37 yaşında sigaraya başlayan Teoman, üç yıl içtikten sonra sigaranın kötü etkilerini gördüğü için bu kararı aldığını söyledi. Teoman, sigara tiryakiliği nedeniyle mahkemelik bile olmuştu. Prof. Orhan Kural, Teoman’ı sigara tekelleriyle işbirliği yapmakla suçlamıştı. Hatta, Alanya’daki bir konseri sırasında gençlere sigara tuttuğunu öne sürdüğü Teoman hakkında 3 Mayıs 2007’de Alanya Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. 2004 yılında da Teoman hakkında benzer bir suç duyurusunda bulunmuş, ancak takipsizlik kararı çıkmıştı. Teoman da Kural’a 55 bin YTL’lik tazminat davası açmış, bu dava da reddedilmişti. Bende kendisini sigaraya karşı olan biri olarak tebrik ederim.. Onairci.. Alıntıdır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |