FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

İşte yatak sırları!

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "İşte yatak sırları!" başlıklı konu görüntüleniyor, "F1 piloti Lewis Hamilton'ın 11 ay birlikte olduğu Cemre Mirel adlı 20 yaşındaki Türk kızı ünlü yarışçıyla yaşadığı yatak sırlarını paylaştı Başarılı İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’ın 11 ay ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-11-2007, 01:55 PM   #1
Super Aktif
 
sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Yaş: 20
Mesajlar: 3.156
Blog Mesajları: 5
Cinsiyet:
Rep Gücü: 88
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
İşte yatak sırları!

F1 piloti Lewis Hamilton'ın 11 ay birlikte olduğu Cemre Mirel adlı 20 yaşındaki Türk kızı ünlü yarışçıyla yaşadığı yatak sırlarını paylaştı

Başarılı İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’ın 11 ay birlikte olduğu Türk kızı Cemre Mirel ünlü yarışçıyla yaşadığı yatak sırlarını The Sun gazetesine anlattı. Londra’da bir gece kulübünde tanıştıklarını söyleyen Miss Turkey Finalisti Mirel, bir hafta boyunca Hamilton’ın kendisini kurye şoförü olarak tanıttığını belirtti. 20 yaşındaki Mirel “Aslında bir yerlerden tanıdık geliyordu. Ama, kim olduğunu bir türlü çıkaramıyordum. Tam bir hafta sonra beni yemeğe götürdü ve orada gerçek kimliğini söyledi” dedi.

Arabada sevişmek istedi
Cemre Mirel, Hamilton’ın kendisine McLaren takımı tarafından verilen siyah bir Mercedes’te sevişmek istediğini ama bunu kabul etmediğini söyledi.

Hamilton’ın kendisine sürekli seks fantezileriyle ilgili SMS gönderdiğini söyleyen Mirel “Özellikle sekreter kılığına girmemi arzu ediyordu” diye konuştu. “Hamilton, çıplak vücudumdan bir şeyler yemeğe bayılırdı” diyen Mirel şampiyon pilotun aynı zamada bir “hijyen manyağı” olduğunu da anlattı.

Hamilton’ın hijyen takıntısına örnek veren Cemre Mirel “Her sevişmeden önce duş almamı istiyordu” diye konuştu. Hamilton’un kendisine motor sporlarından hoşlanmadığını söylediğini anlatan Cemre Mirel “Lewis, işi olmasa bu sporla hiç ilgilenmeyeğini söylerdi” diye konuştu. Cemre Mirel, Hamilton’ın Jodia Ma adlı sevgilisinden yeni ayrılmış olduğunu söylediğini de sözlerine ekledi.

Pedikürümü kontrol ederdi
Mirel Hamilton’ın ayaklarla ilgili tuhaf bir fobisi olduğunu söyleyerek “Sevişmeden önce ayaklarıma pedikür yaptırmamı isterdi. Beni yatağına almadan önce ayaklarımın bakımlı olup olmadığını kontrol ederdi” diye konuştu.

Cemre Mirel, şunları söyledi: “Gözlerimi bağlar ve vücudumla oynardı. Çıplak vücudumdan meyve yemeye bayılırdı. Bazen bayat bir muzla idare etmek zorunda kaldığımız olurdu.” Mirel’in söylediğine göre Hamilton tam bir ’hijyen manyağı’ Seviştikleri her gecenin sabahında Hamilton’ın kendisine “Ne şeytansın, bütün gün senin yanında kalmak istiyorum” dediğini anlatan Cemre Mirel Hamilton’ın muhteşem bir vücudu olduğunu da sözlerine ekledi.

Genç manken “Lewis benimle sinemada sevişmeyi çok istiyordu. Ama ben bunu yapmadım” diye konuştu. Hamilton’ın kendisine “Lezzetli Türk lokumu, sen Cadburry çikolatasından bile daha lezzetlisin” dediğini anlatan Cemre Mirel “Lewis Hamilton yatakta o kadar iyi ki. Ona 10 üzerinden 11 veriyorum” dedi. Mirel, Hamilton’ın kendisine yazdığı ve “seksi poponu özledim” SMS mesajını da The Sun gazetesinin muhabirlerine gösterdi.

Kaynak:http://www9.gazetevatan.com/haberdet...8&Categoryid=8
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Alt 20-11-2007, 02:01 PM   #2
Uye
 
TEMREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
scia ud non sciam
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Nerden: Ankara
Yaş: 37
Mesajlar: 262
Cinsiyet:
Rep Gücü: 6
TEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolunda
Cevap: İşte yatak sırları!

Şimdi bu açıklamaları yapacak kadar haysiyet ve ahlaktan yoksun bir insanın doğruyu söylediğini nerden bileceğiz. Hem doğru bile söylese banane... Gazete manşetine girebilmek için her şeyi söyecek ve herkesin alına yatacak bir kız bence.

Bende kendisine kişilik konusunda 10 üzerinden -10 veriyorum....
TEMREN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Deniz Gezmiş Fan Clup sheytan Fan Clup 34 24-07-2008 06:45 PM
Günahlarımla geldim işte! s-a-d-e Dualar Hadisler 1 14-01-2008 11:48 PM
Konforlu eğlenceli ve samimi... doğangüneş Ev Dekorasyonu 0 26-10-2007 04:20 PM
Yatak Odasında 2 metrelik Yılan YukseLL ilginç konular 0 30-07-2007 12:15 PM
Burçların yatak odası sırları doğangüneş Cinsellik 0 09-07-2007 04:19 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:50 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO