![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "SERAY SEVER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Digitürk'teki 'Her Şey Dahil' programında, "Atatürk hem Kurtuluş Savaşı'nı yapmış hem de iki kadını idare etmiş. O bile böyleyse şimdiki Türk erkekleri neler yapmaz" diyen Seray Sever ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Digitürk'teki 'Her Şey Dahil' programında, "Atatürk hem Kurtuluş Savaşı'nı yapmış hem de iki kadını idare etmiş. O bile böyleyse şimdiki Türk erkekleri neler yapmaz" diyen Seray Sever hakkında soruşturma başlattı. Emekli uzman çavuşlar adına avukat Fidel Okan'ın suç duyurusunda bulunduğu Sever için 3yıla kadar hapis istemiyle dava açılması gündemde. Alıntıdır:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: SERAY SEVER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI!... o da muhtemelen bunu istiyor ve diliyodu! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |