FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

Ferhat GÖÇER Doktorsa Bende Hemşireyim

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Ferhat GÖÇER Doktorsa Bende Hemşireyim" başlıklı konu görüntüleniyor, "FERHAT GÖÇER DOKTORSA BENDE HEMŞİREYİM... Tıp dünyasından müziğe bir transfer daha...Ferhat Göçerden sonra Hemşire Ayşe Derin ÖKTEM de albüm yaparak sahnelere adım attı... Tacizcileri 'biiip'ledi * BİR devlet hastanesinde hemşirelik ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-11-2007, 02:08 AM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

by emre will become famous soon enough
Unknown Ferhat GÖÇER Doktorsa Bende Hemşireyim

FERHAT GÖÇER DOKTORSA BENDE HEMŞİREYİM...

Tıp dünyasından müziğe bir transfer daha...Ferhat Göçerden sonra Hemşire Ayşe Derin ÖKTEM de albüm yaparak sahnelere adım attı...

Tacizcileri 'biiip'ledi
* BİR devlet hastanesinde hemşirelik yapan Derin Öktem, 'Uçmalıyım' adlı albümüyle müzik piyasasına adım attı. Öktem, dört şarkılık albümündeki 'Biiip' adlı şarkısıyla tacizci erkeklere ders veriyor.

* FERHAT Göçer gibi devlet memuru olan Derin, hemşireliği çok sevdiğini belirtiyor. Derin, Göçer'in iki meslek arasında seçim yapmaya zorlanmasıyla ilgili olarak "Bu beni çok korkutuyor' diyor.

Hemsireligi ve sunuculugu bir arada yürüten daha sonra Istanbul’a gelerek albüm çikaran Ayse Derin Öktem sarkici oldu.

SARKICI OLDU

Hemsireligi ve sunuculugu bir arada yürüten daha sonra Istanbul’a gelerek albüm çikaran Ayse Derin Öktem sarkici oldu. Ayse Derin Öktem çikardigi albüm sonrasinda gördügü ilgi karsisinda hemşirelikle sarkiciliği bir arada yürütmekte karar kildi. Albümünün birinci parçasi olan “Biiip” sarkisina klip çeken sanatçi su günlerde ayni zamanda albümüne adini verdigi “Uçmaliyim” sarkisina da klip çekecek. “Uçmaliyim” adli sarkisina hastanede klip çekecegini de belirten Ayse Derin Öktem klibinin müzik kanallarinda dönmesin den sonra bomba gibi patlayacagini iddia etti.

PAMELA’NIN TÜRKIYE SUBESI GIBI…

HASTANE GÜZELİ ŞİMDİ SAHNELERDE...

Bundan öncesinde Hemşirelik Yapan Ayşe Derin ÖKTEM içindeki müzik aşkını dindiremeyince ilk albümünü piyasaya çıkardı.Uçmalıyım adlı maxi single ile müzik dünyasına adım atan ÖKTEM müzik yaşantısının yanı sıra hemşirelik mesleğine devam edecek. Derin imaj çalışmasını alıştığı bir kıyafet olan hemşire üniforması ile gerçekleştirdi...

by emre isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 10-11-2007, 01:48 PM   #2
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: Ferhat GÖÇER Doktorsa Bende Hemşireyim

Ferhat Göçer hakikaten kalitesiyle ve başarısıyla çok kişinin saygısını ve de sevgisini kazanmış bir isim. Doktorluk mesleğinin kolunda altın bilezik olması bir yana sesindeki farklı tını ve yorumuyla da bizleri hayran bırakıyor . Hemşire bir bayanın şarkıcı olması da artık şaşırmadığım bir durum oldu diyebilirim. Hep mankenler şarkıcı olacak değil ya !!!!
Konservatuarda bunca yıl okuyup da emek harcayan genç yeteneklere ise sadece üzülüyorum . Arkadaşlar okumayın boşuna !! Emeğinize yazık !! Bence gidin azıcık frikik verin ve zengin bir işadamının sevgilisi olun , sesiniz olsa da olmasa da ŞARKICI olursunuz zaten . Zamanınıza yazık !!!!
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil