FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

HÜLYA AVŞAR'IN BANKA HESAPLARINA DA EL KONULDU!...

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "HÜLYA AVŞAR'IN BANKA HESAPLARINA DA EL KONULDU!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Star Grubu ile yaptığı anlaşma ile çekilecek bir film karşılığında 300 bin dolar avans alan Hülya Avşar filmi çekmeyince, 1 milyon 100 bin dolarlık borç ile karşı karşıya kaldı. TMSF ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-11-2007, 11:04 PM   #1
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Rüzgar özür dilesede, dal kırıldı bir kere

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
Exclamation HÜLYA AVŞAR'IN BANKA HESAPLARINA DA EL KONULDU!...

Star Grubu ile yaptığı anlaşma ile çekilecek bir film karşılığında 300 bin dolar avans alan Hülya Avşar filmi çekmeyince, 1 milyon 100 bin dolarlık borç ile karşı karşıya kaldı.

TMSF avukatları tarafından kendisine geçtiğimiz hafta cuma gününe kadar süre verilen Avşar ve avukatları ödeme yönünde herhangi bir başvuru yapmadı. Bunun üzerine dün Avşar'ın banka hesaplarına el konuldu ve bu durum kendisine TMSF avukatları tarafından da tebliğ edildi. Edinilen bilgiye göre Uzan Grubu döneminde Hülya Avşar bir film çekimi için grupla anlaştı ve 300 bin dolar avans aldı. Ancak film çekilmedi, Avşar'dan bu avans anlaşma gereği 500 bin dolar olarak geri istendi. Bu sırada İmar Bankası nedeniyle Star Grubu da TMSF'ye geçti. Fon'un söz konusu 500 bin doların Avşar tarafından ödenmesini istedi, bu sırada sanatçının itiraz başvurusu da mahkemeden geri döndü.

AVŞAR ÜZGÜN
2002 yılında yapılan anlaşma üzerine her geçen gün faiz işlediği için borç son olarak 1 milyon 100 bin dolara kadar ulaştı. Geçtiğimiz günlerde TMSF, sanatçının Sarıyer Büyükdere'de 2 milyon 500 bin dolara satın aldığı evine haciz koydu. Fakat haciz işlemi sırasında evin üzerinde ipotek olduğu görüldü. Tahsilat için ikinci adımı dün atan Fon sanatçının tüm banka hesapları üzerine tedbir koydurdu. Bu hesaplardaki para 1 milyon 100 bin doları karşılamazsa, üçüncü adım olarak Avşar'ın işyerlerine haciz konulması gündeme gelecek. Öte yandan bu son gelişmenin ünlü sanatçı Hülya Avşar'ı oldukça üzdüğü ve yakın çevresinde, "Ben 300 bin dolar avans aldım ve bu avansı ödemeye hazırım. Ancak benden 1 milyon doların üzerinde para istiyorlar. Buna razı değilim" dediği kaydediliyor.

BORCU 1.1 MİLYON DOLAR

* Hülya Avşar, Star Televizyonu ile çekilecek bir film karşılığında anlaşma imzaladı ve 300 bin dolar avans aldı.

* Ancak Avşar filmi çekmedi ve protokolde ceza şartı olarak konulan 500 bin dolarlık borcu oluştu.

* Bu sırada Uzan Grubu'nun şirketleri İmar Bankası'nın borçları nedeniyle TMSF'ye geçti.

* TMSF, 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkında Kanun hükümlerince icra takibini başlattı.

* Verilen sürede borcunu ödemeyen Avşar, İstanbul 4'üncü İdare Mahkemesi'ne itiraz davası açtı. Ama talebi reddedildi.

* Bu sırada Avşar'ın borcu faizi ile birlikte 1 milyon 100 bin dolara çıktı.

* Fon, Avşar'dan borcunu tahsil etmek için Sarıyer Büyükdere'deki evine haciz koydu.

* Ama evin üzerinde başka ipotek olduğu görülünce, dün itibarıyla sanatçının banka hesaplarına da el konuldu.
Sponsored Links

Seçenekler
Stil