![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Ali Poyrazoğlu Seray'ın Kutusunu Açmış" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ünlü oyuncu, "Seray'ın kutusunu ben açtım" demekle neyi kasdetti? Seray Sever'i 'taciz' eden Ali Poyrazoğlu, katıldığı televizyon programında daha da ileri giderek " Seray'ın kutusunu ben açtım" dedi.Programda Sever'in sürekli ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Ünlü oyuncu, "Seray'ın kutusunu ben açtım" demekle neyi kasdetti? Seray Sever'i 'taciz' eden Ali Poyrazoğlu, katıldığı televizyon programında daha da ileri giderek " Seray'ın kutusunu ben açtım" dedi.Programda Sever'in sürekli ’Ben dokunulmamış ,el değmemiş kadınım’ diyerek kendisini provake ettiğini belirten Poyrazoğlu" Kalçasıyla ellerimi taciz etti. Ben de dedim ki ’Herşeyin bir ilki vardır. Bu heyecanı herkesin yaşaması lazım. Müjde gazozumu Osman mı, Ahmet mi açtı dedi ya, işte Seray’ın kutusunun açılması gerekiyordu. O iş de bana düştü ne yapayım" dedi. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ali Poyrazoğlu Seray'ın Kutusunu Açmış Hımm öylemiymişşş iyide bundan bize neymiş kiii böyle bir açıklama yapmış delimine:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |