![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Sınıfına striptizci gönderdi !" başlıklı konu görüntüleniyor, "Böyle doğumgünü hediyesi görülmedi ! Hediyeler karıştı sınıfın ortasına striptizci girdi ! İngiltere'de Notthingham lisesinde çok ilginç bir olay gerçekleşti. Oğullarına 16. doğumgününün unutulmayacak bir şekilde kutlanmasını isteyen annesi süpriz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Sınıfına striptizci gönderdi ! Böyle doğumgünü hediyesi görülmedi ! Hediyeler karıştı sınıfın ortasına striptizci girdi ! İngiltere'de Notthingham lisesinde çok ilginç bir olay gerçekleşti. Oğullarına 16. doğumgününün unutulmayacak bir şekilde kutlanmasını isteyen annesi süpriz bir hediye hazırladı. Aradığı ajansa oğlunun okuluna goril kıyafeti giymiş bir aktör gönderilmesini isteyen anne başına geleceklerden habersizdi. Vereceği hediyenin heyecanıyla oğlunun öğretmenini arayan ve ona planını anlatan anne, öğretmenin de bu anı kameraya kaydetmesini istedi. Fakat olaylar beklenildiği gibi gerçekleşmedi. Siparişi alan kişinin notları karıştırması yüzünden beklenenden çok daha farklı bir hediyeyle karşılaşıldı. Öğle tenefüsünden dakikalar önce öğretmen belirlenen zamanda öğrencilerine "az sonra birşeyler olacak" şeklinde bir anons yaptı. Saniyeler sonra ise sınıfa açık bir polis üniforması giyen seksi bir stripticzi girdi ! Sınıftakilerin ve öğretmenin şaşkın bakışları arasında üstündeki çıkartmaya başlayan striptizci vücuduna köpük sürmeye başladı. Tam bu sırada kendine gelen öğretmen kamerayı kapattı ve kadını dışarı çıkardı. Olaydan sonra konuşulan bir öğrenci "Önce ne olduğunu anlayamadık. Striptizci bir anda sınıfa girdi ve soyunmaya başladı. Ne yapacağımızı bilemedik" diye konuştu. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sınıfına striptizci gönderdi ! Ne doğum günü olmuş ama:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sınıfına striptizci gönderdi ! Olaydan sonra konuşulan bir öğrenci "Önce ne olduğunu anlayamadık. Striptizci bir anda sınıfa girdi ve soyunmaya başladı. Ne yapacağımızı bilemedik" diye konuştu. Burda koptum ben resmen :)))) yalancıyı öpsünlermi velet? :)))) |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sınıfına striptizci gönderdi ! :)) Ne denir ki :)) sadece gülüyorum şu an . 16 yaşında olan sınıftaki diğer kişilerin bundan psikolojik olarak nasıl etkilendiklerini de konuşmak gerekir ama önce biraz güleyim . |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: Sınıfına striptizci gönderdi ! Gayet hoş bir karışıklık olmuş. Ömürleri boyunca, bu doğum gününü unutamazlar sanırım :)) 16 yaş, küçük bir yaş değil.O yüzden diyorum.Yanlış anlaşılmasın... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sınıfına striptizci gönderdi ! ya elbette! ama bu velet'i takipe almak lazım. İyi bir siyasetçi olur. )))) hele bizim ülkede olsaydı.. :)))))))))))))))))) |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye | Cevap: Sınıfına striptizci gönderdi ! eee. ne olacak şimdi .O çocuk seneye gene aynı şeyler isteyecek .Bir kere görmeye dursun |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sınıfına striptizci gönderdi ! bence o seneyi beklemez ya bundan emin ol. istermisin şimdi sex clupta olsun yada dance show! :))))))))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |