![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Etek altı imparatoru" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nihat Doğan İbrahim Tatlıses'ı çok kızdıracak. Medya kuruluşlarına bugün e-mail yoluyla bir açıklama yapan Nihat Doğan,daha önce tartıştığı İbrahim Tatlıses için karşı ağır konuştu: Bugünden itibaren İbo'yu etek altı imparatoru ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Etek altı imparatoru Nihat Doğan İbrahim Tatlıses'ı çok kızdıracak. ![]() Medya kuruluşlarına bugün e-mail yoluyla bir açıklama yapan Nihat Doğan,daha önce tartıştığı İbrahim Tatlıses için karşı ağır konuştu: Bugünden itibaren İbo'yu etek altı imparatoru ilan ediyorum İnternethaber Reklamın iyisi kötüsü olmazmış, Ben bu işte şike oldugun düsünüyorum,Yoksa bu iki adamın birbirlerine soyledikleri yenilir yutulur şeyler değil
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |