![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde ""METRES" TARTIŞMASI SÜRÜYOR!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Deniz Seki ile Nazire Şenlendirici'nin Hüsnü kavgası alevlendi. ( 01/11/2007 10:54 ) Deniz Seki, Nazire Şenlendirici'nin 'Hüsnü'yle karı-koca ilişkimiz var, o metres' sözleriyle çileden çıktı. Fitili ateşleyen ise Nazire Şenlendirici'nin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deniz Seki ile Nazire Şenlendirici'nin Hüsnü kavgası alevlendi. ( 01/11/2007 10:54 ) Deniz Seki, Nazire Şenlendirici'nin 'Hüsnü'yle karı-koca ilişkimiz var, o metres' sözleriyle çileden çıktı. Fitili ateşleyen ise Nazire Şenlendirici'nin "Hüsnü'yle görüşmemizin tek nedeni çocuklarımız değil. Bayramda otelde baş başa 2 gece geçirdik. Onunla karı-koca hayatı yaşıyoruz. Deniz ise metres" sözleriydi. Bu açıklamalar karşısında deliye dönen Deniz Seki'nin, yakın çevresine Nazire Şenlendirici için "Bu kadında hiç gurur yok. Ona kimin metres olduğunu gösteririm" dediği söyleniyor. Alıntıdır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |