![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "EMRE ALTUĞ'DAN "BENDE BÜYÜ VAR" İDDİASI!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Emre Altuğ birilerinin kendisine zarar vermek için büyü yaptığını iddia etti. ( 31/10/2007 22:29 ) Altuğ, kendisine zarar vermek isteyen bazı şahısların evine gizlice girerek büyü malzemeleri bıraktığını iddia etti. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emre Altuğ birilerinin kendisine zarar vermek için büyü yaptığını iddia etti. ( 31/10/2007 22:29 ) Altuğ, kendisine zarar vermek isteyen bazı şahısların evine gizlice girerek büyü malzemeleri bıraktığını iddia etti. Evinde garip eşyalar bulduğunu söyleyen Altuğ kendisine zarar vermek isteyenlerin kim olduğunu ise bilmediğini belirtti. Altuğ, daha sonra birbirlerine laf atarak polemik üretmeye çalışan bayan şarkıcılara yüklendi. Gündeme gelmek için bu tür işlere giren bayan şarkıcıların kalitelerini düşürdüğünü iddia etti. Çağla Şıkel'le yaşadığı aşk için de konuşan Altuğ, 'Çağla'yla ilişkim tek geccelik diye başlamıştı' açıklamasının samimi bir açıklama olduğunu ve bu açıklamanın arkasında olduğunu söyleyerek 'Ben samimi biriyim o sözleri anlayan anladı zaten. Bizim ilişkimizde bir sorun yok' dedi. Alıntıdır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: EMRE ALTUĞ'DAN "BENDE BÜYÜ VAR" İDDİASI!... şimdi ben buna reklam için haber olmak için sıkılmış bir yalan dicem.bu sefer tv ye bakıyorum o zaman herkezin herşeyi yalan.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |