![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "HANDE YENER KİME, NEDEN DAVA AÇTI?..." başlıklı konu görüntüleniyor, "İşte Hande Yener'in basın açıklaması; ( 31/10/2007 16:09 ) Ülkemizde terör operasyonları ve üzüntümüz nedeni ile tüm konserlerimizi ertelemiş durumdayız.Bu kadar hassas bir dönemde Hande Yener ismini kullanıp rant yapmaya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte Hande Yener'in basın açıklaması; ( 31/10/2007 16:09 ) Ülkemizde terör operasyonları ve üzüntümüz nedeni ile tüm konserlerimizi ertelemiş durumdayız.Bu kadar hassas bir dönemde Hande Yener ismini kullanıp rant yapmaya çalışan bir mekan basın bülteni ile basını ve okuyucularını kandırmıştır. Mekan`a avukatmız tarafından bugün ihtarname yollanmıştır ve tazminat davası açılacaktır.Hande Yener 31/Ekim/2007 tarihinde Taksimde bir klip de Dj`lik yapacağı haberi tamamen uydurmadır.Bilginize sunarım MENAJER KADİR DOĞULU Alıntıdır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |