![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "SEZEN AKSU İÇİN "50 YAŞINI GEÇTİ ARTIK EMEKLİ OLSUN, GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇSIN" DEDİ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Niran Ünsal, müzik dünyasında tekel olmakla suçladığı Sezen Aksu’yu emekli olmaya davet etti. ( 31/10/2007 11:35 ) Tam 17 yıldır müzik camiasında yer aldığını söyleyen Ünsal, başarılarının engellendiğini açıkladı. Şarkıcı, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niran Ünsal, müzik dünyasında tekel olmakla suçladığı Sezen Aksu’yu emekli olmaya davet etti. ( 31/10/2007 11:35 ) Tam 17 yıldır müzik camiasında yer aldığını söyleyen Ünsal, başarılarının engellendiğini açıkladı. Şarkıcı, ‘Sezen ile aynı kalitede işler yapmama rağmen bazı güçler önüme taş koyuyor’ diye konuştu. Ünsal, sözlerine şöyle devam etti ‘Halk, medya patronlarının şişirdiği sanatçıları biliyor. Sezen’in evindeyken onun içtiği kola şişesini bile alıp saklamıştım ama neye yaradı ki... Benim kliplerime de ambargo kondu. Bunu Yeşim Salkım da söyledi. Sezen olacağını oldu ama yaşı da 50’yi geçti. Artık emekliliğe ayrılsın.’ Alıntıdır..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: SEZEN AKSU İÇİN "50 YAŞINI GEÇTİ ARTIK EMEKLİ OLSUN, GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇSIN" DE Kendisi ne zaman emekli olmayı düşünüyor acaba?Bir kere Sezen Aksu gibi bir sanatçıya bunu söylemey hakkı yok.Ben yıllardır Niran Ünsal ismini duyuyorum ama Sezen Aksu kalitesinde pek bir şey yaptığına denk gelmdim.... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 41 ![]() | medya maymunluğuna oda katıldı ama yanlış kişiye taş atı o gitsin kendisi gibi ona buna satışana sataşsın |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SEZEN AKSU İÇİN "50 YAŞINI GEÇTİ ARTIK EMEKLİ OLSUN, GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇSIN" DE Niray Ünsal'ın söylediği bu cümleleri çok şanssız bir açıklama olarak ilerde animsayacağını düşünüyorum . Ne olursa olsun ; Sezen Aksu'nun , bilakis , gençlere ve genç seslere destek olma misyonu üstlendiğini herkes bilir . Böylesi bir kişiye , bu şekilde yaklaşmak bana pek inandırıcı ve samimi gelmedi . Ne diyelim ki ; herşey ortada . |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |