![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Karım yaparım seni" başlıklı konu görüntüleniyor, "Maskeli Beşler Kıbrıs'ta' filminin setinde, Şafak Sezer ile Peker Açıkalın kavga etti Şafak Sezer, " Vurdurturum seni, karım yaparım ulan seni" diye bağırdı. "Maskeli Beşler" serisinin ikinci filminde tartışma yaşayan ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karım yaparım seni Maskeli Beşler Kıbrıs'ta' filminin setinde, Şafak Sezer ile Peker Açıkalın kavga etti Şafak Sezer, " Vurdurturum seni, karım yaparım ulan seni" diye bağırdı. "Maskeli Beşler" serisinin ikinci filminde tartışma yaşayan Şafak Sezer ile Peker Açıkalın arasındaki ipler, önceki gün tamamen koptu. İkili, "Maskeli Beşler Kıbrıs'ta" filminin İstanbul çekimlerinin bitmesine iki gün kala sette, herkesin gözü önünde büyük bir kavgaya tutuştu. Karım yaparım seni Sezer'in küfür etmesi üzerine "Bu sette yönetmen yok mu bunu susturacak" diye bağıran Açıkalın, çok ağır bir karşılık aldı. Şafak Sezer'in "Seni vurdurturum, karım yaparım ulan seni" diye bağırmasıyla olay büyüdü. Kavga bitmeyince, çekimlerin yapıdığı otelin yetkilileri olaya müdahale etti. Otelden kovuldular Yetkililerin müdahalesi işe yaramayınca, otel yönetimi çekimlerin durdurulmasını ve ekibin oteli terk etmesini istedi. Bunun üzerine ekibin son iki günlük çekimleri tamamlaması için yapımcılar devreye girdi ve gereken izin alındı. Ancak şimdi de kavga sonrasında seti terk eden Peker Açıkalın bulunamıyor. Sakin ol uyarısı fitili ateşledi Şafak Sezer ile Peker Açıkalın'ın arası, "Maskeli Beşler Irak'ta" filminin galasında açılmıştı. Sezer, medyanın Açıkalın'a gösterdiği ilgi karşısında şaşırmış, oyuncuyu sakin olması için kendisini uyarmıştı. Kelebek
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karım yaparım seni :)) Eh bir erkeğe söylenebilecek en ağır lafı bulmuş sanırım . |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |