![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI" başlıklı konu görüntüleniyor, "STAR TV' DE Yayınlanan inci Ertuğrul'un progr***** katılan Dr ömer çoşkun acılı babaya ''sen kızının ölüsünden pirim yapıyosun'' dedi ve ortalık karıştı...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI STAR TV' DE Yayınlanan inci Ertuğrul'un progr***** katılan Dr ömer çoşkun acılı babaya ''sen kızının ölüsünden pirim yapıyosun'' dedi ve ortalık karıştı.
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI ayy adamı fena itti bende akşam haberlerde içim burkularak izledim.daha 16 yaşında bir gencecik kız. valla bende olsam bende iterdim ama adam kaç takkla attı nasıl burnu kanamadan kalktı anlamadım
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI adam alternatif tıp doktoru ona bişey olmaz bitkilerin mucizesi
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI ya zaten gündüz az bişey izledim.belliydi.annenin feryatları içimi yaktı.doktormudur nedir tipinde hayır yok zaten.5 saniye önce tümörlü her hasta kusar dedi, sonra kanser derneği başkanı bağlanınca ben öyle bişey demedim dedi...inci hanım hem sizin ne haddinize serap ezgü bile böyle işlere kalkmıyor bence seninde bu son olur bu konularda ki buluşturmaların |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI bunda problem olduğunu düşünmüyorum.başbakan rektörlere ne haddinize diyebiliyorsa bu ülkede bende derim.ayrıca haksız da değilim onun haddi olsaydı bu görüntü üzerine yorum yapıyor olmazdık.demek ki değil miş |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI biricisi o başbkan siyaset yapıyor ikincisi cevap ne hadinize değil herkes haddini bilecek sen bence uzatma konuyu
| | |
| | #8 | |
| Banned | Cevap: DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI Alıntı:
ayrıca sanal tacizden başka ne yapacaksın ip adresimden evimi bulacaksan uğraşma adresimi ben vereyim | |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DR ÖMER ÇOŞKUN BU SEFERDE TEKME TOKAT YUVARLANDI benim haddimi senden öğrenecek değilim. maganda olmak gerekmiyor seviyemi alçatman cevap verirken bile. sana taciz yapmak gerehinde bile duymam kendimi, taciz değeri olmalı önce
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |