![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Sultan'ın tarihi sergilenecek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dışişleri Bakanlığı'nın 3 Kasım'da düzenleyeceği Cumhuriyet Balosu'nda Türkan Şoray'ın "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Hazal" gibi unutulmaz filmlerinde giydiği 30 kostüm sergilenecek Yurtdışında da sergilenecek Sergide kullanılacak kostümleri sandığından çıkardığını belirten ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sultan'ın tarihi sergilenecek Dışişleri Bakanlığı'nın 3 Kasım'da düzenleyeceği Cumhuriyet Balosu'nda Türkan Şoray'ın "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Hazal" gibi unutulmaz filmlerinde giydiği 30 kostüm sergilenecek Yurtdışında da sergilenecek Sergide kullanılacak kostümleri sandığından çıkardığını belirten Şoray, "Yıllar önce filmlerimde kullandığım kostümleri sandıklardan çıkarmak zor oldu. Çoğu kaybolmuş, 30 tane bulabildik. 'Selvi Boylum Alyazmalım'daki eşarbım, 'Hazal'daki yöresel kıyafetim gibi birçok kostüm ve aksesuvarım sergilenecek. Bu sergi yurtdışına da çıkacak" dedi. Kendime sakladığım aşklar Türkan Şoray, özel hayatıyla ilgili de şunları söyledi: "Ben de platonik aşklar yaşadım. Romantik bir insanım. Platonik duygularla kendi içimde sakladığım aşklarım oldu. Aşık olacağını insan önceden belirleyemez. Hiç olmadık bir zamanda karşılıklı yapılan bir bakıştır, o elektriği çakan. Bir jesttir, bir iltifattır. İnsanı ne zaman nerede bulacağı belli olmaz.
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |