FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

İmam nikahına asla sığınmam

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "İmam nikahına asla sığınmam" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eşi Nazire Şenlendirici ile boşanmak üzere mahkemelik olan Hüsnü Şenlendirici'nin, Deniz Seki'ye imam nikahı kıydığı iddiası ortalığı karıştırdı. Seki, çıkan haberlere "Ben Atatürk çocuğuyum, imam nikahıyla yaşayacak kadar zayıf değilim" ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-09-2007, 01:09 PM   #1
Uye

pandura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YA HEP YA HİÇ!!!!

pandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecek
İmam nikahına asla sığınmam

Eşi Nazire Şenlendirici ile boşanmak üzere mahkemelik olan Hüsnü Şenlendirici'nin, Deniz Seki'ye imam nikahı kıydığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Seki, çıkan haberlere "Ben Atatürk çocuğuyum, imam nikahıyla yaşayacak kadar zayıf değilim" diye tepki gösterdi.

İftira insanı ipe götürür
İmam nikahını bana nasıl yakıştırıyorlar, anlam veremiyorum. Ben Atatürk çocuğuyum, imam nikahıyla yaşayacak kadar zayıf karakterli değilim. Böyle bir şeyin olması imkansız. Hatta bunun sorulması bile beni çok incitiyor. Her söylenilen şeye inanmayın, o zaman herkes ortaya bir iftira atar. Hayatta en çok korktuğum şey iftiradır. Bir iftira insanı ipe bile götürür.
Hiçbir şeyden pişman değilim
Hüsnü ile aynı sahneyi paylaşmamıza da "reklam" dediler. Böyle reklam mı olur? Birbirini seven iki sanatçının aynı sahnede olması, kendilerini ifade etmesi çok güzel bir şeydi; hepsi bu... Yine de yaşadığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım, duymayacağım da... Ben kötü bir şey yapmadım, kimsenin kılına zarar vermedim. Yüreğimin götürdüğü yere gidiyorum, o kadar.

pandura isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 11-09-2007, 10:01 PM   #2
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: İmam nikahına asla sığınmam

Alıntı:
pandura´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eşi Nazire Şenlendirici ile boşanmak üzere mahkemelik olan Hüsnü Şenlendirici'nin, Deniz Seki'ye imam nikahı kıydığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Seki, çıkan haberlere "Ben Atatürk çocuğuyum, imam nikahıyla yaşayacak kadar zayıf değilim" diye tepki gösterdi.

İftira insanı ipe götürür
İmam nikahını bana nasıl yakıştırıyorlar, anlam veremiyorum. Ben Atatürk çocuğuyum, imam nikahıyla yaşayacak kadar zayıf karakterli değilim. Böyle bir şeyin olması imkansız. Hatta bunun sorulması bile beni çok incitiyor. Her söylenilen şeye inanmayın, o zaman herkes ortaya bir iftira atar. Hayatta en çok korktuğum şey iftiradır. Bir iftira insanı ipe bile götürür.
Hiçbir şeyden pişman değilim
Hüsnü ile aynı sahneyi paylaşmamıza da "reklam" dediler. Böyle reklam mı olur? Birbirini seven iki sanatçının aynı sahnede olması, kendilerini ifade etmesi çok güzel bir şeydi; hepsi bu... Yine de yaşadığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım, duymayacağım da... Ben kötü bir şey yapmadım, kimsenin kılına zarar vermedim. Yüreğimin götürdüğü yere gidiyorum, o kadar.
Karekterin veya ahlakın o kadarda beni ilgilendirmiyor, bir ahlaksız yaşamınız kalmıştı ATATÜRK'ü malzeme yapmadığınız, Allah ıslah etsin sizleri. Yaşamınızda yaptığınız nedir ki, bunu İmam Nikahı ile olunca yanlış buluyorsunuz, öylede, böylede yaptığınız kötü örnek olacak kadar yanlış değilmi.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil