![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "O gece çok ağladım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arzu Balkan,Tamer Karadağlı'nın evden eşyalarını almaya geldiğinde çok ağladığını söyledi. Star Tv'de yayınrlanan "Orada Neler Oluyor" adlı programa katılan Arzu Balkan, Tamer Karadağlı'nın evden eşlayarını toplamaya geldiği akşamı anlattı. O ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O gece çok ağladım Arzu Balkan,Tamer Karadağlı'nın evden eşyalarını almaya geldiğinde çok ağladığını söyledi. Star Tv'de yayınrlanan "Orada Neler Oluyor" adlı programa katılan Arzu Balkan, Tamer Karadağlı'nın evden eşlayarını toplamaya geldiği akşamı anlattı. O gece çok ağladığını itiraf eden Arzu Balkan, 'Tamer'den sonra evde hiçbir şeyi değiştirmedim ama artık katlanılması zor bir hal alıyor her şey. Evden taşınmayı düşünüyorum. Allaha çok şükür, bu bir ölüm ayrılığı değildi; bir şekilde her gün Tamer'i görüyorum, Allah ölüm ayrılığı vermesin' diye açıklama yaptı.
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |